Cool Euroleague με Παπανικολάου, Παπαπέτρου

Cool Euroleague με Παπανικολάου, Παπαπέτρου

Gazzetta team
Cool Euroleague με Παπανικολάου, Παπαπέτρου
O Κώστας Παπανικολάου και ο Ιωάννης Παπαπέτρου ταξίδεψαν στη Βαρκελώνη για τα γυρίσματα της εκπομπής Cool Euroleague που περιλαμβάνει απολαυστικές συνεντεύξεις, παρασκήνια και ιδιαίτερους διαγωνισμούς με τους πρωταγωνιστές της διοργάνωσης.

H κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στην Ευρώπη βελτιώνεται χρόνο με τον χρόνο, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλάθλους να παρακολουθούν συναρπαστικά παιχνίδια κάθε εβδομάδα κι ανεβάζοντας το επίπεδο του ανταγωνισμού με το νέο σύστημα διεξαγωγής που καθιέρωσε το «όλοι εναντίον όλων» σε έναν μαραθώνιο 30 αγωνιστικών.

Παράλληλα η Euroleague Basketball και το 7DAYS προωθούν ένα ιδιαίτερο κι απολαυστικό project που παρουσιάζει τη χιουμοριστική πλευρά της διοργάνωσης! Ο Bob B «Slam» Dunkin' και ο Django «Double Dribble» Trtich φιλοξενούν κάθε εβδομάδα έναν πρωταγωνιστή της διοργάνωσης, παρουσιάζοντας την αστεία πλευρά του τουρνουά.

Η αρχή έγινε με τον Ιταλό φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε, Τζίτζι Ντατόμε ενώ οι Κώστας Παπανικολάου και Ιωάννης Παπαπέτρου ταξίδεψαν σήμερα (23/2) στη Βαρκελώνη ώστε να συμμετάσχουν στα γυρίσματα της νέας εκπομπής.