Γκριν για Σπανούλη: «Είναι 36 και κάνει ακόμα όλα αυτά;»

Ο Βασίλης Σπανούλης... άφησε με το στόμα ανοιχτό τον Έρικ Γκριν που φρόντισε να πει τα καλύτερα γι' αυτόν στην EuroLeague Greece.

Γκριν για Σπανούλη: «Είναι 36 και κάνει ακόμα όλα αυτά;»

Το χρονόμετρο μηδενίζει. Ο φωτεινός πίνακας γράφει το τελικό 80-70 και δίπλα στον αριθμό «7» των γηπεδούχων το κοντέρ έχει σταματήσει στο «25». Ο Βασίλης Σπανούλης έκανε την καλύτερη εμφάνιση της τελευταίας τριετίας και άφησε εντυπωσιασμένο και τον Έρικ Γκριν: «Αυτό που κάνει είναι απίστευτο», δήλωσε στην EuroLeague Greece.

Ο Αμερικανός γκαρντ μπορεί να έφυγε ηττημένος με την ομάδα του από το ΣΕΦ, ωστόσο φρόντισε να δώσει μία σφιχτή αγκαλιά στον Βασίλη Σπανούλη στη μέση του γηπέδου... σε μία βραδιά που έκανε τα πά-ντα για τη νίκη: 25 πόντοι (9/13δίπ., 1/3τρίπ., 4/4βολ.), 9 ασίστ σε 28 λεπτά στα 36 του!

 

Πως βίωσες την επιστροφή σου στο... παλιό σου σπίτι;

«Ήταν όμορφα που γύρισα εδώ. Είδα τους παλιούς μου συμπαίκτες, τον κόσμο τους τεχνικούς. Μπορεί να μην κερδίσαμε, ωστόσο ήταν καλό παιχνίδι και ήμασταν ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος». 

Κατάφερες να μιλήσεις με τους παλιούς σου συμπαίκτες; 

«Καταφέραμε να τα πούμε λίγο, σίγουρα έχω κρατήσει επαφή με κάποιους». 

Οι φιλαθλοι φρόντισαν να σε χειροκροτήσουν κατά την παρουσίαση της Βαλένθια. Πως νιώθεις που είσαι τόσο αγαπητός στην πρώην σου ομάδα;

«Τους ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Έχουν όλοι το σεβασμό μου σε αυτή την ομάδα. Εκτιμώ το θερμό χειροκρότημα, έχω μεγάλη αγάπη για αυτή την ομάδα και έπαιξα απέναντι σε παίκτες που εκτιμώ. Χάσαμε, ωστόσο πιστεύω ότι κάναμε καλή δουλειά». 

«Ο Σπανούλης είναι από τους καλύτερος Ευρωπαΐους παίκτες»

 

 

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Βασίλη Σπανούλη. Απέναντι στην ομάδα σου έκανε την καλύτερή του εμφάνιση τα τελευταία χρόνια στη διοργάνωση:

«Eίναι εντυπωσιακό αυτό που κάνει! Είναι 36 ετών και μπορεί και κάνει ακόμα όλα αυτά στο παρκέ;  Νιώθω ευλογημένος που κατάφερα να μάθω από αυτόν, που υπήρξα συμπαίκτης του. Eίμαστε φίλοι και έχουμε κρατήσει καλή επαφή». 

Tέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους δημοσιογράφους για το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, Μπόμπι Μπράουν:

«Πιστεύω ότι θα προσαρμοστεί αμέσως και θα βοηθήσει την ομάδα, είναι πολύ καλός παίκτης».