Βιντορέτα: «Δύο αμφιλεγόμενα σφυρίγματα στο τέλος, τι να πω για Σπανούλη;»

Ο Τσους Βιντορέτα στάθηκε σε δύο σφυρίγματα που έγιναν στο τέλος του Ολυμπιακός Βαλένθια, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βασίλη Σπανούλη.

Βιντορέτα: «Δύο αμφιλεγόμενα σφυρίγματα στο τέλος, τι να πω για Σπανούλη;»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της Βαλένθια

«Ξεκινήσαμε κάπως "παγωμένοι" το παιχνίδι, δίχως ρυθμό σε άμυνα και επίθεση. Αφήσαμε πολλά συνεχόμενα καλάθια στον Ολυμπιακό μέσα από τη ρακέτα μας, δίχως να καταφέρουμε να αμυνθούμε σε καταστάσεις "ένας με έναν". Ο Ολυμπιακός πήρε ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην α' περίοδο, από εκεί κι έπειτα όμως φτιάξαμε σημαντικά την εικόνα μας και αντιδράσαμε σωστά. Στο β' μέρος είχαμε ακόμη καλύτερη εικόνα, βρεθήκαμε στο σημείο να έχουμε τον έλεγχο της κατάστασης και να μην αφήνουμε τον Ολυμπιακό να νιώσει σίγουρος για τη νίκη. Είχαμε επιθετικό ρυθμό, βρήκαμε σουτ και βάλαμε εύκολα καλάθια.

Όταν πλησιάσαμε, υπήρχαν δύο σφυρίγματα αμφιλεγόμενα θα έλεγα. Οι τρεις βολές που δόθηκαν στον Βασίλη Σπανούλη κι ένα επιθετικό φάουλ που σφυρίχτηκε στον Σέρχι Γκαρθία. Δεν μπορώ να σταθώ όμως σε αυτό. Τι να πω όμως για τον Βασίλη Σπανούλη; Είναι στα "συν" μας ότι φέραμε το παιχνίδι σε τέτοιο σημείο, ώστε να χρειαστεί να επέμβει αυτός. Παίξαμε καλύτερα απ ότι η Φενέρμπαχτσε ή η Μακάμπι Τελ Αβίβ το προηγούμενο διάστημα, αλλά δεν έφτανε αυτό», ανέφερε.