Μπαρτζώκας: «Καλύτερος point guard στην Ευρώπη ο Καλάθης»

Μπαρτζώκας: «Καλύτερος point guard στην Ευρώπη ο Καλάθης»

Gazzetta team
Μπαρτζώκας: «Καλύτερος point guard στην Ευρώπη ο Καλάθης»
Ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό (23/2, 19:00) ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε ειδική αναφορά στον Καλάθη, τα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας ενώ εξήγησε ότι οι «πράσινοι» είναι ομάδα τετράδας.

«Όπως δείχνουν τα πράγματα ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα τετράδα την φετινή σεζόν. Επίσης πρόσθεσαν δύο παίκτες, τον Μάικ Τζέιμς και τον Έιντριαν Πέιν, κάτι που σημαίνει ότι πρόσθεσαν ποιότητα και αθλητικότητα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να καταλάβουμε τι είδους ομάδα έχουν και πώς πρέπει να παίξουμε» ήταν τα λόγια του προπονητή της Χίμκι, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε:

«Για μένα το βασικό είναι πως ο Καλάθης είναι ο κορυφαίος σε δημιουργία και ο καλύτερος point guard στην Euroleague με 8,5 ασίστ ανά αγώνα. Βάζει όλους τους άλλους στο παιχνίδι. Φυσικά πρόκειται για μια συγκεκριμένη κατάσταση για μας και το πώς πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε. Διαθέτουν διαφορετικού τύπου παίκτες και πλέον έχουν τα πάντα. Για μας που παίζουμε στην έδρα μας είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι. Θα πρέπει να παίξουμε πολύ δυνατά και πολύ καλά αν θέλουμε τη νίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.