Πασκουάλ: «Δική μου απόφαση αν παίξουν Τζέιμς και Πέιν»

Πασκουάλ: «Δική μου απόφαση αν παίξουν Τζέιμς και Πέιν»

Γιώργος Κούβαρης
Πασκουάλ: «Δική μου απόφαση αν παίξουν Τζέιμς και Πέιν»
Λίγο πριν από την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Μόσχα, ο Τσάβι Πασκουάλ ανέλυσε την Χίμκι ενώ στάθηκε και στις νέες προσθήκες της ομάδας του.

Ο Καταλανός τεχνικός μιλώντας στην κάμερα της Nova είπε αρχικά ότι «είχαμε χρόνο να προπονηθούμε και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορούσαμε να κάνουμε πριν. Ήταν πολύ καλό που μπορέσαμε να προπονηθούμε όλοι μαζί και να φτιάξουμε κάποια plays.»

Για τους Μάικ Τζέιμς και Έιντριαν Πέιν είπε ότι «θα έρθουν μαζί μας και από εκεί και πέρα θα αποφασίσω αν θα παίξουν ή όχι.»

Όσο για την Χίμκι; «Πρέπει να προσέξουμε τα πάντα. Είναι μια από τις καλύτερες αθλητικές ομάδες στην Ευρώπη και έχει και τον Σβεντ που είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Όλοι οι παίκτες έχουν πολύ καλά χαρακτηριστικά. Οι επιθέσεις του Σβεντ μαζί με τις ασίστ φτάνουν το 50% αλλά όλοι είναι πολύ καλοί».

Να σημειωθεί ότι δεν υπολογίζει στους Ματ Λοτζέσκι και Κένι Γκέιμπριελ, αλλά ταξιδεύει κανονικά με την αποστολή της ομάδας ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.