Στην Euroleague είναι... αλλιώς!

Αντωνία Σπανού
Στην Euroleague είναι... αλλιώς!
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Βαλένθια στο ΣΕΦ (21:00, NS1) και θέλει να συνεχίσει το σερί θετικών εμφανίσεων και να επιβεβαιώσει την θέση του.

Διάλειμμα τέλος για την Euroleague και μετά από μια εβδομάδα χωρίς υποχρεώσεις οι ομάδες επιστρέφουν στις ευρωπαϊκές «μάχες». Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχασε το κύπελλο και να πέρασε ακόμα μια κρίση, στην Ευρώπη όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά για τους «ερυθρόλευκους».

Προέρχονται από δύο πολύ μεγάλες νίκες κόντρα σε Φενέρ και Ρεάλ Μαδρίτης και θέλουν να δώσουν συνέχεια, να εδραιώσουν την θέση τους στην βαθμολογία και να πλησιάσουν αν γίνεται, ακόμα περισσότερο, στην κορυφή.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και μάλιστα επιστρέφει στην 12άδα ο Κιμ Τιλί που είχε τραυματιστεί την πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης.

Από την πλευρά τους οι Ισπανοί προέρχονται από μια τεράστια νίκη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και με τις πιθανότητες για την 8άδα να είναι ελάχιστες, δεν έχουν και πολλά να χάσουν.

Ο Έρικ Γκριν επιστρέφει στο ΣΕΦ ως αντίπαλος και θα παλέψει με την ομάδα του για να πάρει κυρίως μια νίκη γοήτρου.

Η Euroleague επιστρέφει και έχει μπει ήδη στην τελευταία «στροφή» της, περιθώρια για άλλες σκέψεις δεν υπάρχουν και άπαντες οφείλουν να παρουσιαστούν ετοιμοπόλεμοι στο ματς της 23ης αγωνιστικής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.