Αμοιβαίο «θέλω» Ολυμπιακού και Μπράουν! (vids)

Αμοιβαίο «θέλω» Ολυμπιακού και Μπράουν! (vids)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Αμοιβαίο «θέλω» Ολυμπιακού και Μπράουν! (vids)
Ο Μπόμπι Μπράουν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Γιάννη Σφαιρόπουλου και έχουν γίνει ήδη κινήσεις από την πλευρά του Ολυμπιακού για την πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Είναι δεδομένο ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού σε συνεργασία με την διοίκηση ψάχνουν την καλύτερη δυνατή λύση για την ομάδα του ώστε να παρουσιαστεί ενισχυμένη στη συνέχεια της σεζόν.

Γι΄ αυτόν τον λόγο εξετάζουν παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά με πρώτο και καλύτερο τον Μπόμπι Μπράουν!

Μάλιστα για τον 33χρονο γκαρντ δεν υπάρχει μόνο ενδιαφέρον, αλλά η πλευρά των «ερυθρολεύκων» έχουν προχωρήσει ήδη τις διαδικασίες για την προσέγγιση του Αμερικανού!

Το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο αφού και ο παίκτης από τη πλευρά του θέλει να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό! Άλλωστε θεωρεί ότι είναι μια ομάδα που διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο της EuroLeague και θέλει να κάνει τα πάντα προκειμένου να κατακτήσει το τρόπαιο.

Βέβαια ο χρόνος πιέζει και στον Ολυμπιακό δεν εφησυχάζουν! Οι ιθύνοντες της ομάδας εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις παικτών ωστόσο ο Μπράουν βρίσκεται πολύ ψηλά στην «ερυθρόλευκη» λίστα.

Το μεγάλο «συν» είναι ότι διαθέτει εμπειρία από την Ευρώπη, αφού έχει αγωνιστεί σε Άλμπα Βερολίνου, Πρόκομ Τρεφλ, Άρη, Όλντενμπουργκ, Μπεσίκτας και Σιένα. Επιπλέον έχει εμπειρία και παραστάσεις στο ΝΒΑ με Σακραμέντο, Μινεσότα, Χιούστον , ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το 2013 είχε κατακτήσει και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της EuroLeague!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.