Ντόνσιτς: «Έχω πολλά να κάνω ακόμη για να γίνω θρύλος της Ρεάλ» (vid)

Ντόνσιτς: «Έχω πολλά να κάνω ακόμη για να γίνω θρύλος της Ρεάλ» (vid)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Ντόνσιτς: «Έχω πολλά να κάνω ακόμη για να γίνω θρύλος της Ρεάλ» (vid)
Η Euroleague εστίασε στον Λούκα Ντόνσιτς και τα κατορθώματά του με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

H Euroleague εστίασε αυτή την εβδομάδα στον Σλοβένο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Λούκα Ντόνσιτς βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους για το βραβείο του MVP της διοργάνωσης και μίλησαν για αυτόν οι Ντίνο Ράντονσιτς, Έτι Ταβάρες, Πάμπλο Λάσο, Φελίπε Ρέγες και Τζο Αρλάουκας.

Ντόνσιτς: «Απολαμβάνω το παιχνίδι και τους συμπαίκτες μου. Πάντα η νίκη με κάνει χαρούμενο. Ο Γιουλ είναι από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη, αν όχι ο καλύτερος όπως απέδειξε πέρυσι. Εχω ακόμη πολύ δρόμο να καλύψω για να τον φτάσω. Με ρωτάνε όλοι πως τα καταφέρνω πριν καν γίνω 19 ετών. Απλά διασκεδάζω με το παιχνίδι και αυτό είναι κλειδί για να παίξεις καλά. Στην ήττα νομίζω πως καταστρέφεται ο κόσμος ακόμη κι αν είναι ένα απλό παιχνίδι κι όταν νικάμε όλα είναι υπέροχα. Η Ρεάλ έχει πολλούς θρυλικούς παίκτες οπότε εγώ έχω ακόμη να κάνω πολλά για να συμπεριληφθώ στην κατηγορία τους».

Ράντονσιτς: «Ο ουρανός είναι το όριο του».

Ταβάρες: «Ο Θεός του έδωσε απίστευτο ταλέντο».

Λάσο: «Είναι ο άνθρωπός μας. Μεγάλωσε μαζί μας και τώρα που όλοι ασχολούνται με τις ικανότητές του και το πόσο καλός είναι. Πάντα τον θυμάμαι να δουλεύει επιπλέον ώρες γιατί ήθελε να γίνει καλύτερος παίκτης και να νικάει».

Αρλάουκας: «Δε σταματά ποτέ να με εκπλήσσει. Φαίνεται πως το μυαλό του είναι μέσα στο κεφάλι του. Ξέρει τι κάνει και γιατί το κάνει και αυτό δεν είναι εύκολο»

Ρέγες: «Όσα έχει πετύχει σε ηλικία 18 ετών δεν τα έχω ξαναδεί ποτέ. 'Εχω υπάρξει συμπαίκτης με τον Πάου Γκασόλ και ήταν καταπληκτικός, αλλά όχι στα 18 του. Είναι απίστευτα όσα κάνει. Όταν τραυματίστηκε ο Γιουλ αισθανθήκαμε άσχημα καθώς ήταν ο πρωταγωνιστής μας, όμως ο Λούκα τον αντικαθιστά περίφημα»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.