ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΚΙΘ ΛΑΝΓΚΦΟΡΝΤ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΙ ΜΠΡΑΟΥΝ

Κρατάνε Τόμπσον, Ρόμπερτς και προσθέτουν παίκτη στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός κατά πάσα πιθανότητα δε θα διώξει κάποιον Αμερικανό και θα προσθέσει απλά ένα ξένο γκαρντ στο υπάρχον ρόστερ.

Κρατάνε Τόμπσον, Ρόμπερτς και προσθέτουν παίκτη στον Ολυμπιακό

Το gazzetta,gr σας ενημέρωσε από το πρωί του Σαββάτου πως ο Ολυμπιακός βγήκε στην αγορά και ψάχνει ξένο γκαρντ. Οι Πειραιώτες έχουν περιθώριο μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου να αποκτήσουν παίκτη και το προπονητικό τιμ έχει αναλάβει την εύρεση του κατάλληλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας περάσει τα 2/3 της σεζόν δε σκέφτονται να διώξουν παίκτη και θα προχωρήσουν μόνο σε προσθήκη. Είτε φύγει ο Ρόμπερτς είτε ο Τόμπσον θα πρέπει να αποζημιωθούν κοντά στο 100% του συμβολαίου τους κι έτσι πολύ σωστά σκέφτηκαν στην ομάδα να τους κρατήσουν κανονικά στο ρόστερ.

Οι ατζέντηδες προτείνουν συνεχώς παίκτες ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται τα ονόματα των Κιθ Λάνγκφορντ, Μπόμπι Μπράουν και πολλών ακόμη παικτών. Το θέμα είναι πώς ελάχιστοι πληρούν τους προϋποθέσεις γιατί δε θέλουν να πάνε σε λύση τύπου «Ουότερς».

Στην ομάδα κυριαρχεί απογοήτευση και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος προπόνησε τους παίκτες του με τον Κιμ Τιλί να ακολουθεί το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος.