Θανάσης: «Τρομερή η φάση του Γιάννη, αλλά την επισκίασε ο τραυματισμός του Πορζίνγκις»

Gazzetta team
Θανάσης: «Τρομερή η φάση του Γιάννη, αλλά την επισκίασε ο τραυματισμός του Πορζίνγκις»
Στο περιθώριο του αγώνα με την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν θα μπορούσε να μην ρωτηθεί για το μυθικό κάρφωμα του αδερφού του στο «Garden»!

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού γνωρίζει καλά τα κατατόπια του «Madison Square Garden» αφού υπήρξε παίκτης των Νιου Γιορκ Νικς.

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε για το απίστευτο κάρφωμα του αδερφού του, ο οποίος πέρασε πάνω από τον Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ, είπε: «Ξύπνησα το πρωί και είχα 30-35 μηνύματα γι’ αυτό. Ήταν τρομερή φάση αν και όλο το παιχνίδι το επισκιάζει ο τραυματισμός του φίλου μου και πρώην συμπαίκτη μου, Κρίσταπς Πορζίνγκις. Όλοι περνάμε δύσκολα, αλλά αυτό ήταν το χειρότερο που μπορούσε να γίνει. Από εκεί και πέρα ήταν τρομερή φάση.»

Για το παιχνίδι με την Μπασκόνια είπε πώς «η σεζόν είναι μεγάλη. Θα έχεις καλές και κακές μέρες. Γυρίσαμε στο ελληνικό πρωτάθλημα κάναμε τη δουλειά μας και δουλέψαμε σκληρά αυτές τις μέρες. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή και να παίξουμε το παιχνίδι μας».

Για το αν τα παιχνίδια που έρχονται θα δείξουν σε ποιο επίπεδο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός: «Θέλουμε μέχρι τον επόμενο μήνα να έχουμε ανέβει για να μπορεί η ομάδα να παίζει όπως πρέπει και να είμαστε έτοιμοι στα playoffs».