Ρίβερς: «Εκτός του Καλάθη, δεν ανταποκρίθηκε κανείς άλλος»

Ρίβερς: «Εκτός του Καλάθη, δεν ανταποκρίθηκε κανείς άλλος»

Gazzetta team
Ρίβερς: «Εκτός του Καλάθη, δεν ανταποκρίθηκε κανείς άλλος»
Ο Κέι Σι Ρίβερς δεν βρέθηκε στη μέρα του και μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στην απόδοση του Καλάθη, αλλά και στο γεγονός ότι πρέπει ο Παναθηναϊκός να προστατεύσει την έδρα του.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ τόνισε αρχικά ότι «δεν είχαμε καθόλου ενέργεια. Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και δεν κάναμε το παιχνίδι μας. Όταν γυρίσαμε το παιχνίδι στο τέταρτο δεκάλεπτο δεχτήκαμε 38 πόντους» και έκανε αναφορά στον Καλάθη:

«Εκτός του Νικ κανένας άλλος παίκτης δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα. Έτσι δεν πήγαν καλά τα πράγματα για εμάς», ενώ αναφορικά με το «τι κρατάει» ο Παναθηναϊκός, υπογράμμισε:

«Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Πρέπει να είμαστε 100% στο στόχο μας και να προστατέψουμε την έδρα μας. Είναι σημαντική για εμάς και δεν πρέπει να χάσουμε άλλα παιχνίδι εκεί και να βρούμε νίκες εκτός έδρας».

Και κατέληξε, λέγοντας: «Όλες οι ομάδες είναι δύσκολες. Ελπίζω να δουλέψουμε σαν ομάδα μετά απ αυτό το αποτέλεσμα και κρατώντας την έδρα μας να φτάσουμε σε εκτός έδρας νίκες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.