Μάντζαρης: «Ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε» (vid)

Μάντζαρης: «Ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε» (vid)

Gazzetta team
Μάντζαρης: «Ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε» (vid)
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε (1/2, 21:00) στο ΣΕΦ και υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να αντιδράσει και να επιστρέψει στις νίκες.

Ο διεθνής πλέι μέικερ με δηλώσεις του στο ΟΠΑΠ είπε αρχικά ότι «έχουμε κάνει δύο ήττες με κακές εμφανίσεις σε Χίμκι και Ερυθρό Αστέρα. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε και να επιστρέψουμε στις καλέ εμφανίσεις και στις νίκες. Τώρα πια επιστρέφουμε και στην έδρα μας. Θέλουμε τη νίκη για ψυχολογική και βαθμολογική συνέχεια και ελπίζω ότι με τη βοήθεια του κόσμου θα τα καταφέρουμε»,

Για τις μεταπτώσεις στην απόδοση της ομάδας είπε πως «δεν γνωρίζουμε απόλυτα τι φταίει. Αν το γνωρίζαμε δεν θα υπήρχαν κιόλας αυτές οι μεταπτώσεις τον τελευταίο μήνα. Ξέρουμε ότι δεν είμαστε αυτοί που πρέπει και που θέλουμε να είμαστε. Γι' αυτόν τον λόγο δουλεύουμε κάθε μέρα για να γίνουμε καλύτεροι και να μπορέσουμε να βελτιωθούμε. Ελπίζουμε να έχουμε αφήσει πίσω μας το κακό διάστημα και να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες».

Για το ματς με τη Φενέρ είπε ότι «είναι πάρα πολύ κρίσιμος ο αγώνας γιατί παίζουμε με μία ομάδα που κυνηγάει μαζί μας το πλεονέκτημα έδρας. Αν την κερδίσουμε στο ΣΕΦ θα κάνουμε το 2-0 οπότε θα είναι πολύ σημαντικό για μας».

Για τον στόχο του Ολυμπιακού: «Κάθε χρόνο θέλουμε να πηγαίνουμε στο Final 4 και να πρωταγωνιστούμε. Αυτός είναι ο στόχος μας και φέτος, δεν έχει αλλάξει κάτι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.