MακΛιν: «Συγκεντρωμένοι στην άμυνα, να τους χαλάσουμε τον ρυθμό»

Gazzetta team
MακΛιν: «Συγκεντρωμένοι στην άμυνα, να τους χαλάσουμε τον ρυθμό»
Ο Τζαμέλ ΜακΛιν μίλησε ενόψει του ματς του Oλυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα (26/1, 20:00) και ανέφερε πως η ομάδα του πρέπει να χαλάσει τον ρυθμό των Σέρβων.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αμερικανός σέντερ κατά την αναχώρηση για Βελιγράδι

«Είμαστε έτοιμοι. Προπονηθήκαμε καλά αυτή την εβδομάδα και είμαστε συγκεντρωμένοι. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα με τέτοιο κοινό. Παίζουν πολύ σκληρά, το ξέρουμε αυτό. Είναι επίσης ταλαντούχοι και παίζουν ειδικά στην έδρα τους πολύ καλά και γρήγορα. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα, να σπρώξουμε την μπάλα στην επίθεση και να χαλάσουμε τον ρυθμό τους».

Για το αν το γεγονός ότι το παιχνίδι γίνεται στην πόλη που θα διοργανώσει το Final Four: «Όλοι στην αρχή της σεζόν θέλουν να παίξουν στο Final 4, αλλά εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να παίρνουμε τα παιχνίδια με την σειρά. Δεν μπορούμε να ανυπομονούμε για τίποτα. Πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι ειδικά σε μια τόσο ανταγωνιστική διοργάνωση όπως είναι η Euroleague. Οπότε θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι και μόνο και να αφήσουμε τα υπόλοιπα να συμβούν…».