«Παρένθεση» και ευκαιρία για νέο αήττητο σερί!

Αντωνία Σπανού
«Παρένθεση» και ευκαιρία για νέο αήττητο σερί!
O Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ζαλγκίρις του «Σάρας» (21:15. NS2) και θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να αποδείξει ότι το αποτέλεσμα με την ΤΣΣΚΑ ήταν μια μικρή παρένθεση για το... κάστρο του.

Να μπαλώσει το μικρό άνοιγμα, που άνοιξε στο κάστρο του η ήττα από την ΤΣΣΚΑ θέλει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» υποδέχονται έναν πρώην αγαπημένο, τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που ταξίδεψε στην Ελλάδα με την Ζάλγκιρις για να συνεχίσει την εντυπωσιακή του πορεία.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θέλει να ξεπεράσει την κακή πορεία της προηγούμενη εβδομάδας και να πάρει μια νίκη με διπλό όφελος. Ψυχολογικά άπαντες θα πάρουν δύναμη, ενώ βαθμολογικά ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους και κυνηγάει με την σειρά της της 4άδα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν θα έχει στην διάθεση του τον Ματ Λοτζέσκι, που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό και οφείλει να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς τον Βέλγο φόργουορντ.

Η Ζαλγκίρις βρίσκεται στην ίδια βαθμολογική θέση με τον Παναθηναϊκό και η φετινή της πορεία δείχνει ότι το σύνολο του Γιασικεβίτσιους πιστεύει πιο πολύ από ποτέ στις δυνατότητες του και είναι έτοιμο για το επόμενο «βήμα».

Αγωνιστικά τεράστιο πλήγμα βέβαια υπάρχει και για τους Λιθουανούς, όπου ο Παούλιους Γιανκούνας, μετά από 100 συνεχόμενες συμμετοχές στην διοργάνωση δεν θα βοηθήσει την ομάδα του.

Για ακόμα μια φορά ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει τον κόσμο του στο πλευρό του και θέλει να κάνει το συγκεκριμένο ματς αφετηρία για ένα ακόμα μεγάλο σερί.