Γκιστ: «Θα έχουμε πιο δύσκολο έργο χωρίς τον Γιανκούνας»

Gazzetta team
Γκιστ: «Θα έχουμε πιο δύσκολο έργο χωρίς τον Γιανκούνας»
Ο Τζέιμς Γκιστ ανέφερε ότι θα είναι πιο δύσκολο το έργο του Παναθηναϊκού κόντρα στην Ζαλγκίρις χωρίς τον Γιανκούνας, ενώ δήλωσε έτοιμος για ένα καλό παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ζαλγκίρις για την 20η αγωνιστική της Euroleague και ο Τζέιμς Γκιστ δεν κρύφτηκε πίσω από δικαιολογίες.

Δήλωσε πως οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι για ένα καλό παιχνίδι, στάθηκε στην απουσία του Γιανκούνας, ενώ μίλησε και για τον Γιασικεβίτσιους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του «πράσινου» φόργουορντ:

«Είναι η στιγμή να δείξουμε χαρακτήρα. Έχουμε βρεθεί κι άλλες φορές σε τέτοια θέση. Νομίζω πως και εμείς και οι οπαδοί θα είμαστε έτοιμοι για ένα καλό παιχνίδι».

Όσο για την απουσία του Γιανκούνας τόνισε:

«Θα είναι ακόμη πιο δύσκολο. Η Ζαλγκίρις έχει πολύ καλή ομάδα και καλό προπονητή. Είναι επαγγελματικό το επίπεδο και υπάρχουν παίκτες που αναπληρώνουν τους απόντες. Έχει εκπλήξει πολλούς η Ζαλγκίρις. Θα έχουμε πιο δύσκολο έργο».

Ενώ για τον Γιασικεβίτσιους σχολίασε:

«Aυτό δεν έχει να κάνει με εμάς. Ο Γιασικεβίτσιους έχει κάνει σπουδαία πράγματα με τον Παναθηναϊκό και θα λάβει την αναγνώριση του κόσμου, όπως συμβαίνει με τον Ομπράντοβιτς. Ωστόσο, όπως είπα, αυτό δεν μας αφορά εμάς τους παίκτες».