Πασκουάλ: «Όλοι ξέρουν ότι είναι κομβικό το ματς με την Ζαλγκίρις»

Gazzetta team
Πασκουάλ: «Όλοι ξέρουν ότι είναι κομβικό το ματς με την Ζαλγκίρις»
Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στην Ζαλγκίρις (25/1, 21:15), το οποίο χαρακτήρισε κομβικό, ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία του Γιανκούνας.

Για το παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής κόντρα στην Ζαλγκίρις μίλησε ο Τσάβι Πασκουάλ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε στην Λιθουανική ομάδα, τόνισε την σημασία του παιχνιδιού, ενώ σχολίασε και την απουσία του Γιανκούνας.

Αναλυτικά:

«Σύμφωνα με πολλές απόψεις, και οι δύο ομάδες παίζουν πολύ καλά φέτος, πολύ επιθετικά, αλλά και καλό μπάσκετ. Η Ζαλγκίρις είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Ξέρουμε ότι αύριο πρέπει να παίξουμε επιθετικά σε άμυνα και επίθεση. Να έχουμε καλές αποφάσεις στην επίθεση και μάλιστα γρήγορες».

Ενώ για τις δύο συνεχόμενες ήττες στην Ευρώπη που μετρά ο ΠΑΟ και την δύσκολη νίκη κόντρα στο Λαύριο, ο Ισπανός προπονητής σχολίασε.

«Δεν είμαστε εκτός ρυθμού. Παίζουμε όμως πολλά δύσκολα παιχνίδιά. Όταν λέω ότι το πρόγραμμα είναι απίθανο, το εννοώ. Όταν χάνεις, είναι πάντα πολύ δύσκολο να παίζεις. Ξέρουμε ότι είναι ένα κομβικό παιχνίδι με την Ζαλγκίρις, όπως το ξέρουν και οι παίκτες και οι οπαδοί».

Τέλος, για την απουσία του Γιανκούνας, αλλά και του Ματ Λοτζέσκι είπε:

«Και ο Πάνγκος παίζει εξαιρετικά, αλλά και ο Ουάιτ στην ίδια θέση με τον Γιανκούνας. Και ο Ουλάνοβας μπορεί να παίξει στο 4. Έχουν λοιπόν παίκτες να τον αντικαταστήσουν. Κι εμείς θα έχουμε τον Ματ Λοτζέσκι εκτός. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας».