Κοζέρ: «Ο Ρονάλντο βοηθά τον Ντόνσιτς να διαχειριστεί το θόρυβο γύρω απ' το όνομά του»

Κοζέρ: «Ο Ρονάλντο βοηθά τον Ντόνσιτς να διαχειριστεί το θόρυβο γύρω απ' το όνομά του»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Κοζέρ: «Ο Ρονάλντο βοηθά τον Ντόνσιτς να διαχειριστεί το θόρυβο γύρω απ' το όνομά του»
Ο Φαμπιέν Κοζέρ στο blog που έγραψε στην Euroleague αναφέρθηκε εκτενώς στον Λούκα Ντόνσιτς.

Ο Γάλλος γκαρντ της Ρεάλ έγραψε blog το οποίο φιλοξενήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague. Ο Φαμπιέν Κοζέρ αναφέρθηκε στη συμπεριφορά του Λούκα Ντόνσιτς και στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται όλα όσα ακούγονται για αυτόν.

Μεταξύ άλλων ανέφερε, «Να αγωνίζεσαι στη Ρεάλ κάνει πολλά πράγματα ευκολότερα. Έχουμε δικό μας αεροσκάφος και πηγαίνουμε απευθείας σε όποια πόλη παίζουμε με αποτέλεσμα να προπονούμαστε καλύτερα και οπουδήποτε. Με τον Λούκα περνάμε πολλές ώρες μαζί. Μένουμε 10 λεπτά από το αεροδρόμιο και τσεκάρουμε γρήγορα για να πάμε να παίξουμε Uno. Βασικά, παίζουμε Uno, γιατί ο Λούκα Ντόντσιτς είπε ότι έχουν μία καλύτερη έκδοση στη Σλοβενία που λέγεται "Ups!". Μοιάζει με το Uno, αλλά είναι πολύ πιο διασκεδαστικό. Παίζουμε με δύο παιδιά, τον Λούκα και τον Ντίνο Ράντοντσιτς, κι έτσι υπάρχει λίγο bullying και trash talking».

Πρέπει να πω ότι ο Λούκα χειρίζεται τη φήμη πολύ καλά. Είναι τρελό, μερικές φορές. Τις προάλλες, κάποιος τηλεφώνησε στο ξενοδοχείο και είπε ότι θέλει να μιλήσει με τον Λούκα Ντόντσιτς. Η κοπέλα στη ρεσεψιόν νόμιζε ότι είναι κάποιος φίλος του Λούκα, αλλά τελικά ήταν ένας δημοσιογράφος. Καταλαβαίνω την τρέλα για τον Λούκα, γιατί είναι το μεγαλύτερο αστέρι της Euroleague αυτή τη στιγμή. Όλοι μιλούν για εκείνον από πολύ μικρή ηλικία. Ο Λούκα όμως κάνει σπουδαία δουλειά. Δίνει αυτόγραφα, βγάζεις φωτογραφίες με τους φιλάθλους. Είναι ταπεινός και ώριμος. Νομίζω πως τον βοηθά ότι συναναστρέφεται με σταρ του ποδοσφαίρου, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Του δίνουν συμβουλές. Παρακολουθεί τον Ρονάλντο στην τηλεόραση για να μάθει πως συμπεριφέρεται».

»