Προπόνηση «One Team» με Παπαπέτρου (vid)

Προπόνηση «One Team» με Παπαπέτρου (vid)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Προπόνηση «One Team» με Παπαπέτρου (vid)
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έκανε μία προπόνηση για... δυνατούς λύτες στο πλαίσιο του «One Team».

Ιδιαίτερη και υψηλών απαιτήσεων ήταν η σημερινή (23/01) προπόνηση του One Team, καθώς οι εκπαιδευόμενοι του ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες" έπρεπε να ανταπεξέλθουν σε ασκήσεις ball handling με οπτικοακουστικές και μουσικοκινητικές δεξιότητες, αλλά και να σκοράρουν στα καλάθια του γηπέδου των Ακαδημιών της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Το παρών έδωσε ο πρεσβευτής των «ερυθρολεύκων» στο πρόγραμμα ONE TEAM, Ιωάννης Παπαπετρου. Ο 23χρονος παίκτης μπήκε κατευθείαν στο ρόλο του και βοήθησε τους παίκτες της ομάδας του δίνοντάς μικρά ερεθίσματα για να εντοπίζουν πιο γρήγορα τις λέξεις της «καλαθοκρεμάλας» που έπαιζαν! Στο τέλος της προπόνησης μιλήσαμε πολύ για την πειθαρχία στην ομάδα , τη συμπεριφορά των παικτών και τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούμε.

Λίγο πριν το καθιερωμένο «ζντο», ο φόργουορντ του Ολυμπιακού παρέδωσε μια μπάλα με υπογραφές του ίδιου και των συμπαικτών του στον αθλητή μας, Στάθη, ο οποίος στην κοπή της πίτας είχε κερδίσει το φλουρί!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.