Μπες στο instagram της Euroleague και ψήφισε την κορυφαία στιγμή της ομάδας σου!

Gazzetta team
Μπες στο instagram της Euroleague και ψήφισε την κορυφαία στιγμή της ομάδας σου!
Η Euroleague Greece σε καλεί να ψηφίσεις την αγαπημένη σου «Magic Moment» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης μέσω instagram και σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις συλλεκτικά δώρα!

Από τη σεζόν 2017-18 άρχισε μια μοναδική συνεργασία για το gazzetta.gr με την Euroleague, με σκοπό να σας προσφέρει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, σχετικά με τα τεκταινόμενα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η Euroleague Greece, λοιπόν, ήρθε, και πέρα από τη σωστή ενημέρωση του κοινού της, φροντίζει να του προσφέρει και συναρπαστικές εμπειρίες.

Έτσι, σε καλεί να ψηφίσεις μέσα από τις απίθανες φάσεις, τα εκπληκτικά καρφώματα, τις μεγαλοπρεπείς τάπες, τα τρίποντα που... σκοτώνουν, τα φοβερά buzzer beater και τα plays που θες να βλέπεις ξανά και ξανά, ώστε να αναδείξεις το κορυφαίο και φυσικά να διεκδικήσεις υπέροχα και συλλεκτικά δώρα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο επίσημο instagram account της Euroleague, να πατήσεις στα insta stories και να καταθέσεις την ψήφο σου στην αγαπημένη σου φάση.

Ο παίκτης που θα αναδειχθεί νικητής της καλύτερης «Μαγικής Στιγμής» θα παραλάβει το βραβείο του στην καθιερωμένη απονομή που θα γίνει στο Final 4 του Βελιγραδίου.

Ο διαγωνισμός αρχίζει από τη Δευτέρα (22/01) και χωρίζεται στα εξής μέρη:

- Ψηφίζεις το «Magic Moment» που ξεχωρίζεις από την 1η μέχρι την 15η αγωνιστική, από τις 22 Ιανουαρίου μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου (*2 στάδια).

- Για τις αγωνιστικές 16-30 μέχρι τις αρχές Απριλίου.

- Για τα playoffs: οι δημοσιογράφοι θα επιλέξουν την καλυτερη στιγμή, μέχρι τα μέσα Απριλίου.

- Τελικό στάδιο: τα τρία plays που θα βγουν πρώτα θα... μονομαχήσουν, για να αναδειχθεί ο νικητής (αρχές Μαΐου). Ο νικητής θα πάρει το βραβείο του στο Final 4 του Βελιγραδίου.

*Οι αγωνιστικές 1-15, όμως, έχουν δύο στάδια:

1) Από 22 έως 24 Ιανουαρίου

Η Euroleague θα διαλέξει τις δύο καλύτερες στιγμές από κάθε ομάδα. Αυτές οι δύο φάσεις θα ανταγωνιστούν η μία την άλλη, για να αποφασιστεί η κορυφαία φάση του κάθε συλλόγου στην διοργάνωση. Μέσω του σχετικού βίντεο στο insta story της Euroleague θα μπορείς να ψηφίσεις το αγαπημένο σου.

2) Από 29 Ιανουαρίου έως 4 Φεβρουαρίου

Μετά το πρώτο στάδιο, η Euroleague θα συγκεντρώσει τα 16 κορυφαία plays των ομάδων. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στην επίσημη ιστοσελίδα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης και να διαλέξεις την καλύτερη φάση όλων!

Το καλύτερο, όμως, σου το κρατήσαμε για το τέλος!

Μέσω της ψηφοφορίας, θα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις απίστευτα και μοναδικά δώρα, μεταξύ των οποίων μπάλες και φανέλες ομάδων με τις υπογραφές των αγαπημένων σου παικτών!

Οπότε, μην αργείς! Μπες αμέσως στο επίσημο instagram account της Euroleague και ψήφισε!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.