Μπαρτζώκας: «Δεν ήταν καλά ο Ολυμπιακός, κουρασμένος πνευματικά»

O Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε μετά τη νίκη της Χίμκι κόντρα στον Ολυμπιακό και στάθηκε στην πνευματική κούραση των «ερυθρολεύκων».

Μπαρτζώκας: «Δεν ήταν καλά ο Ολυμπιακός, κουρασμένος πνευματικά»

Η Χίμκι νίκησε άνετα τον Ολυμπιακό με 82-54 και ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε πως η ομάδα του Σφαιρόπουλου φάνηκε κουρασμένη πλευματικά.

«Ήμασταν συμπαγείς, αλλά και ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλά σήμερα. Το πιο σημαντικό είναι ότι βάλαμε ανοιχτά σουτ στην αρχή. Είχαμε σχεδιάσει πού θα "χτυπήσουμε". Ήταν όλα με καλές προϋποθέσεις, άνοιξε το σκορ και ο Ολυμπιακός δεν είχε αντίδραση. Φάνηκε να είναι πιο πολύ κουρασμένος πνευματικά. Οι "διαβολοβδομάδες" είναι πλέον διαχειρίσιμες για εμάς, αν και δεν είναι καθόλου εύκολες για παίκτες, προπονητές και ομάδες. 

Είμαι χαρούμενος, ήταν σημαντικό ματς για την ομάδα μας. Δεν έχουμε συμβόλαιο στην Euroleague. Αν δεις ποιοι είναι από πίσω μας, είναι σημαντικό να είμαστε σε αυτή τη θέση. Έχουμε άλλες φιλοδοξίες σε σχέση με τον Ολυμπιακό. Εκείνοι είναι μέσα στις πέντε ομάδες που κυνηγούν το Final Four», ανέφερε στην κάμερα της NOVA.