Οι τρεις από τις χειρότερες βραδιές του Ολυμπιακού έγιναν φέτος! (pic)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Οι τρεις από τις χειρότερες βραδιές του Ολυμπιακού έγιναν φέτος! (pic)
Οι 54 πόντοι που πέτυχε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Χίμκι ισοφάρισαν την τρίτη χειρότερη επιθετική συγκομιδή των «ερυθρόλευκων» στην Euroleague ενώ τρεις χειρότερες επιθετικές βραδιές του Ολυμπιακού έγιναν φέτος!

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου τελείωσαν το παιχνίδι στη Μόσχα με 19/25 βολές, 10/28 δίποντα, 5/19 τρίποντα, γνωρίζοντας βαριά ήττα από τη Χίμκι με 82-54.

Μάλιστα οι 54 πόντοι που πέτυχαν οι Πειραιώτες ισοφάρισαν την τρίτη χειρότερη επιθετική συγκομιδή στην ιστορία του Ολυμπιακού στη διοργάνωση. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν σημειώσει επίσης 54 πόντους στα ματς με την Μπασκόνια και την Εφές ενώ αρνητικά ρεκόρ αποτελούν οι 51 πόντοι στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα και την Αρμάνι Μιλάνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τρεις από τις χειρότερες επιθετικές βραδιές έγιναν φέτος ενώ οι δυο έγιναν στα συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Μπασκόνια και Χίμκι!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.