Ομπράντοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός είχε ευκαιρία να πάρει τη νίκη»

Ομπράντοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός είχε ευκαιρία να πάρει τη νίκη»

Gazzetta team
Ομπράντοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός είχε ευκαιρία να πάρει τη νίκη»
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εκθείασε τον Παναθηναϊκό μετά το τέλος του αγώνα και υπογράμμισε ότι θα μπορούσε να φύγει από την Πόλη με τη νίκη.

Ο Σέρβος τεχνικός αρχικά ανέφερε ότι «στην τρίτη περίοδο κάναμε πολύ κακό παιχνίδι. Αν τελειώνεις ένα δεκάλεπτο με ένα φάουλ κι έχεις δεχθεί 20 πόντους, κάτι πάει πολύ στραβά. Παρόλα αυτά, συνεχίσαμε να παίζουμε απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα που τα πάει πολύ καλά. Ευχαριστώ τον κόσμο, συγχαρητήρια στους παίκτες μου, αλλά και στον Παναθηναϊκό».

Και συνέχισε: «Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο και ο Παναθηναϊκός είχε ευκαιρίες να πάρει τη νίκη. Στο τέλος, οι παίκτες μου ήταν συγκεντρωμένοι από τη γραμμή των βολών. Τώρα ξεχνάμε το παιχνίδι και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την Εφές την Παρασκευή».

Όσο για τον Γιαν Βέσελι; «Παίζει με μεγάλη θέληση. Καμιά φορά παίρνει κακές αποφάσεις, αλλά είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας. Ξέρετε όμως ότι μου αρέσει να μιλάω για όλη την ομάδα. Πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερα στη συνέχεια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.