Παπαπέτρου: «Δεν μας ενδιαφέρει τι γίνεται έξω από το γήπεδο»

Gazzetta team
Παπαπέτρου: «Δεν μας ενδιαφέρει τι γίνεται έξω από το γήπεδο»
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για το κλίμα στην ομάδα μετά την ήττα από την Μπασκόνια και για το τι πήγε καλά με την Μακάμπι.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού είπε μετά το ματς: «Είχαμε μεγάλη θέληση για το σημερινό παιχνίδι. Η ήττα από την Μπασκόνια μας πόνεσε πολύ. Ξέραμε παρ' όλα αυτά ότι η Μακάμπι είναι μια απρόβλεπτη ομάδα, παίξαμε χαμηλά και εκεί βρήκαμε το κλειδί για το παιχνίδι.

Μετά την ήττα από την Μπασκόνια δεν περάσαμε καλά. Όταν χάνεις με αυτόν τον τρόπο οι επόμενες μέρες είναι δύσκολες. Σίγουρα και άλλες ομάδες χάσανε με μεγάλη διαφορά από την Μπασκόνια το σημαντικό είναι να κοιτάς ψηλά και να έχεις πάνω το κεφάλι την επόμενη μέρα.

Το τι γίνεται έξω από το γήπεδο δεν μας ενδιαφέρει. Παλεύουμε και χύνουμε κιλά ιδρώτα σε κάθε προπόνηση. Μένουμε συγκεντρωμένοι και δεν ακούμε τι γίνεται έξω. Άλλωστε κάποια στιγμή σε αποδοκιμάζουν και κάποια άλλη σε αποθεώνουν.

Νομίζω σήμερα πήραμε αυτό που μας έδωσε η άμυνα. Είχαμε πλεονέκτημα μέσα στο καλάθι και με τον Μιλουτίνοφ και με τον ΜακΛίν. Υπερισχύσαμε και στην δύναμη και στην ταχύτητα, οι ψηλοί μας διάβασαν την άμυνα και έτσι πήραμε το αποτέλεσμα».