Πρίντεζης: «Στόχοι να προσφέρω στην ομάδα και να πάρουμε τίτλους»

Gazzetta team
Πρίντεζης: «Στόχοι να προσφέρω στην ομάδα και να πάρουμε τίτλους»
Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για την ανάκαμψη του Ολυμπιακού και το ρεκόρ των 215 συμμετοχών με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Πρίντεζης είπε αρχικά για την ήττα από την Μπασκόνια και τη νίκη επί της Μακάμπι: «Το θέλαμε πολύ, γιατί όταν χάνεις με τέτοιο τρόπο, όταν βλέπεις ότι η διαφορά να μεγαλώνει, πέφτεις ψυχολογικά. Οι 30 πόντοι δεν ειναι κάτι όμορφο για εμάς. Ήταν πολύ σημαντικό που κάναμε μια τέτοια νίκη, κόντρα στην Μακάμπι. Πρέπει να κάνουμε και διπλό τώρα στη Χίμκι, για να ανακάμψουμε».

Για το χρόνο συμμετοχής που μοιράστηκε: «Τηρουμένων των αναλογιών μεγάλωσε το ροτέισον, δεν χρειάστηκε κανείς να παίξει πάνω από 30 λεπτά που είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια»

Για τα χαμένα σουτ του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια: «Μπάσκετ είναι. Όλα μπορεί να γίνουν. Μπορεί να είσαι σε καλή ημέρα, άλλες να είσαι άστοχος και άλλες που να κάνεις μια καλή επίθεση, αλλά να μην τα καταφέρεις. Το παιχνίδι δεν το χάσαμε μόνο από τα σουτ, αλλά και από την άμυνα. Όλα αυτά σου δημιουργούν ένα ντιζαβαντάζ στην ψυχολογία».

Για τους προσωπικούς του στόχους, μετά το ρεκόρ του: «Επόμενος στόχος είναι να μπορώ να προσφέρθω στην ομάδα όσο μπορώ, να είμαι υγιής. Αν πάρουμε και τίτλους, αυτοί θα είναι οι στόχοι. Οι ομαδικοί στόχοι σε κάνουν περισσότερο χαρούμενο. Στην ηλικία που είμαι τώρα αυτοί με εκφράζουν».

Για το ενδεχόμενο συμμετοχής σε Final 4: «Νωρίς να μιλήσουμε. Η Euroleague είναι έτσι που η ομάδα που θα κάνει ένα καλό πικ στους 8, θα έχει προβάδισμα. Είδαμε και με την Φενέρ πέρυσι ότι δεν έκανε καλή χρονιά, αλλά στα playoffs τα κατάφερε. Μακάρι να είμαστε καλά και υγιείς και να τα καταφέρουμε».

Για το ρεκόρ των 215 συμμετοχών με τον Ολυμπιακό: «Όταν ξεκινάς στα 15 σου δεν μπορείς να σκεφτείς τι θα γίνει στα 35 σου. Έχω κάτσει και πάγκο, ήμουν κι εκτός 12άδας, έχω χαρεί... Έχουν γίνει πολλά και σιγά σιγά όλα έρχονται».