Στρέλνιεκς: «Το πάθημα στη Βιτόρια να μας γίνει μάθημα»

Στρέλνιεκς: «Το πάθημα στη Βιτόρια να μας γίνει μάθημα»

Gazzetta team
Στρέλνιεκς: «Το πάθημα στη Βιτόρια να μας γίνει μάθημα»
Ο Γιάνις Στρέλνιεκς στάθηκε στην βαριά ήττα του Ολυμπιακού στην Βιτόρια και υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βρει και άλλους τρόπους για να φτάνει στις νίκες.

Αρχικά ο Λετονός γκαρντ στάθηκε στο παιχνίδι με την Μπασκόνια λέγοντας ότι «κάναμε το χειρότερό μας παιχνίδι μέχρι τώρα και πρέπει να αντιδράσουμε και να ανακάμψουμε. Να δείξουμε στους εαυτούς μας πως δεν είμαστε τόσο κακοί όσο δείξαμε εκεί. Να γίνει μάθημα και να βελτιώσουμε εμείς τους εαυτούς μας», ενώ όσον αφορά την δική του κατάσταση, ανέφερε:

«Δεν ήταν κάτι σοβαρό ο τραυματισμός μου. Απλά οι μύες μου κουράστηκαν λίγο. Ήταν λίγο μεγάλη η χρονιά και με την Εθνική Ομάδα το καλοκαίρι, αλλά τώρα νιώθω καλά. Δουλεύουμε και βελτιωνόμαστε».

Για τα πολλά χαμένα σουτ είπε ότι «είναι κάτι που σίγουρα θα πρέπει να βελτιώσουμε. Το άλλο που θα πρέπει να βελτιώσουμε είναι να βρούμε διαφορετικούς τρόπους να σκοράρουμε: Να πάμε προς το καλάθι, να δημιουργήσουμε περισσότερο, να μπούμε πιο επιθετικά για ένα λέι απ, να πάμε στις βολές… Πρέπει να είμαστε πιο δημιουργικοί».

Όσο για την επιστροφή των περισσότερων παικτών στην ενεργό δράση ; «Πάντα είναι καλύτερα όταν όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι. Ακόμη περιμένουμε δύο παίκτες: Τον Αγραβάνη που θα αργήσει και τον Τιλί που επιστρέφει πιο γρήγορα. Έχει ήδη επιστρέψει και ο αρχηγός, οπότε θα πρέπει να βάλουμε τα μικρά πράγματα στη θέση τους, και να γίνουμε όσο καλύτεροι μπορούμε να είμαστε μαζί».