Θανάσης: «Είμαστε σε υψηλό επίπεδο, αλλά μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο»

Θανάσης: «Είμαστε σε υψηλό επίπεδο, αλλά μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο»

Gazzetta team
Θανάσης: «Είμαστε σε υψηλό επίπεδο, αλλά μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο»
Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησε για την νίκη επί της ΑΕΚ, το ερχόμενο ματς με την Φενέρ και την καλή αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η συνέντευξη του φόργουορντ του «τριφυλλιού» στον ΠΣΑΚ:

Θανάση, η επιβλητική εμφάνιση απέναντι ΑΕΚ, οφείλεται και στον αποκλεισμό από το Κύπελλο;

Δεν ξέρω αν οφειλόταν σε αυτό. Σίγουρα θα θέλαμε να είχαμε κερδίσει εκείνο το ματς και να είμαστε στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά κάνουμε τη δουλειά μας. Σε όλους τους αγώνες μπαίνουμε στο παρκέ για τη νίκη. Αυτό κάναμε και χθες. Θέλαμε να κερδίσουμε μια πολύ καλή ομάδα και τα καταφέραμε, αφού ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος.

Η ομάδα δείχνει κάθε παιχνίδι και καλύτερη. Έχετε να δώσετε πολλά ακόμη; Σε ποιο επίπεδο βρίσκεστε με άριστα το 100;

Θεωρώ ότι τα πηγαίνουμε αρκετά καλά. Με εξαίρεση το Κύπελλο, σε πρωτάθλημα και Euroleague βρισκόμαστε σε καλό σημείο. Βρισκόμαστε σε ένα υψηλό επίπεδο, αλλά σίγουρα βάσει των δυνατοτήτων μας νομίζω πως μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο.

Τώρα έχετε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Φενέρμπαχτσε...

Αντιμετωπίζουμε την πρωταθλήτρια Ευρώπης μέσα στην έδρα της, μια εξαιρετική ομάδα που θα διεκδικήσει και φέτος τον τίτλο. Το έργο μας θα είναι δύσκολο, ωστόσο αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.