Σφαιρόπουλος: «Πήραμε μάθημα χωρίς να το πληρώσουμε»

Gazzetta team
Σφαιρόπουλος: «Πήραμε μάθημα χωρίς να το πληρώσουμε»
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι, στάθηκε στα τελευταία πέντε λεπτά του αγώνα και στάθηκε στον Γιάνις Στρέλνιεκς.

Ο Έλληνας τεχνικός υποστήριξε στην Συνέντευξη Τύπου: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για μας απόψε. Είχαμε πολλή συγκέντρωση και συνέπεια στην άμυνα, δεχτήκαμε μόνο 34 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, αλλά πρόκειται για μια πολύ ταλαντούχα ομάδα με πολύ καλούς επιθετικούς παίκτες. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την ίδια απόδοση, με πολύ καλές συνεργασίες σε άμυνα κι επίθεση. Μετά το τάιμ άουτ του συναδέλφου μου στο 74-56, σταματήσαμε να παίζουμε καλό μπάσκετ και ήμασταν στατικοί στην επίθεση. Δώσαμε την ευκαιρία στην Αρμάνι με εύκολα καλάθια να μειώσει. Από τη μια πλευρά δεν αξίζαμε αυτή τη κακή εμφάνιση στο τελευταίο πεντάλεπτο, αλλά αυτό δεν αλλάζει τη συνολική μας εικόνα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να παλεύουμε για 40 λεπτά. Πήραμε ένα καλό μάθημα χωρίς να το πληρώσουμε».

Όσο για το πρόβλημα του Γιάνις Στρέλνιεκς ανέφερε: «Ο Στρέλνιεκς είχε ένα σφίξιμο στο δικέφαλο, δεν τραυματίστηκε, αλλά θα δούμε. Θα βγάλει μαγνητική αύριο. Παρά τους τραυματισμούς η ομάδα έχει καλό ρυθμό. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις την Αρμάνι. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα είναι ένα ισχυρό σύνολο και ο καθένας δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Περιμένουμε να βρουν ρυθμό και οι παίκτες που είναι από τραυματισμό. Ακόμη δεν είμαστε πλήρεις, αλλά δεν μεμψιμοιρούμε, αντιμετωπίζουμε ψύχραιμα τις καταστάσεις και προχωράμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.