Κουζμίνσκας: «O Ολυμπιακός έχει από τις καλύτερες άμυνες στην EuroLeague» (pics)

Gazzetta team
Κουζμίνσκας: «O Ολυμπιακός έχει από τις καλύτερες άμυνες στην EuroLeague» (pics)
Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του στο ΣΕΦ (5/1, 21:00) ως παίκτης της Αρμάνι, ενώ μίλησε και για την απόφασή του να μετακομίσει στην Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Λιθουανός φόργουορντ μιλώντας για την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής, είπε ότι «και το πρώτο μου παιχνίδι στην EuroLeague με την Μάλαγα ήταν εναντίον του Ολυμπιακού. Πρόκειται για μια ομάδα που έχει μία από τις καλύτερες άμυνες στην διοργάνωση και σίγουρα θα είναι δύσκολα για μας. Πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και να μην μας απασχολεί η κατάταξη».

Επίσης ο Κουζμίνσκας είπε ότι «το timing στο ΝΒΑ για μένα ήταν λάθος. Η σεζόν είχε ξεκινήσει, περίμενα δύο μήνες ώσπου κουράστηκα αυτήν την αναμονή. Το Μιλάνο είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για μένα. Μίλησα με τον κοουτς, η ομάδα είναι καλή. Η διαφορά με το ΝΒΑ είναι ότι τα ματς είναι περισσότερα, όπως επίσης και ο ρυθμός. Κάποιοι κανόνες είναι διαφορετικοί, ενώ εκεί σκοράρουν και πολλούς πόντους».

Και κατέληξε: «Έχω κάνει μια προπόνηση με την ομάδα, αλλά υπάρχουν Λιθουανοί οι οποίοι θα με βοηθήσουν να προσαρμοστώ πιο εύκολα».