Αταμάν: «Τέλος ο Άνταμς για μας»

Gazzetta team
Αταμάν: «Τέλος ο Άνταμς για μας»
Το τελευταίο παιχνίδι του Tζος Άνταμς με την Εφές ήταν αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Εργκίν Αταμάν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αταμάν στην συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν σίγουρα δύσκολο για εμάς να παίξουμε χωρίς τον βασικό μας επιθετικό παίκτη που αποτελεί "κλειδί" στην επίθεση. Ειδικά στο ξεκίνημα του αγώνα κάναμε 4-5 λάθη που έδωσαν στον Παναθηναϊκό εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό με μία μόνο πάσα, στον αιφνιδιασμό. Χάναμε με έντεκα πόντους στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, ενώ ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την ίδια διαφορά. Στο υπόλοιπο παιχνίδι κυριαρχήσαμε στα ριμπάουντ και στη ρακέτα, σκοράραμε περισσότερο μέσα στη ρακέτα, αλλά σούταραν πολύ καλά από μακριά με τέσσερα τρίποντα από τον Καλάθη, τέσσερα από τον Παππά και συνολικά τα 14/26 είναι πολύ καλό ποσοστό. Έπαιξαν εξαιρετικά από μακριά, προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι, αλλά κάναμε ξανά λάθη και χάσαμε το παιχνίδι».

Για τον τραυματισμό του ΜακΚόλουμ: «Έχει ένα πρόβλημα στο ισχίο. Νομίζω ότι στο επόμενο παιχνίδι θα παίξει, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι διαθέσιμος. Δοκιμάσαμε το πρωί να προπονηθεί, αλλά δεν υπήρχε λόγος ρίσκου».

Για το αν έχει τελειώσει η Euroleague με την πορεία της ομάδας του μέχρι τώρα: «Όχι, όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες θα παλεύουμε, κάθε παιχνίδι ξεχωριστά ένα προς ένα. Δυστυχώς ανέλαβε την ομάδα πριν τρία παιχνίδια και η ομάδα ήταν τελευταία. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε».

Για τον Άνταμς: «Ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Τζος Άνταμς μαζί μας. Θα φύγει αύριο από κοντά μας, θα υπογράψει σε άλλη ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.