Νέο app για την Euroleague Greece σε iOS και Android (pics & vid)

Βασίλης Παπανδρέου Βασίλης Παπανδρέου
Νέο app για την Euroleague Greece σε iOS και Android (pics & vid)
Euroleague και gazzetta «πάνε πακέτο» και πλέον, με τα ολοκαίνουργια apps σε iOS και Andoid οι χρήστες από κινητό θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν κάθε στιγμή της κορυφαίας διοργάνωσης του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Live αγώνων, σχόλια, αναλύσεις, blogs, αφιερώματα και videos σε μια εφαρμογή -μέσα στο υπάρχον app του gazzetta- που έχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Καταρχάς ας ξεκινήσουμε από τα βασικά:

Κατεβάστε/κάντε update την εφορμογή του Gazzetta.gr για iOS ΕΔΩ και για Android ΕΔΩ!

Ωραία!

Περνάμε τώρα στα «τετριμμένα». Το gazzetta.gr είναι το κορυφαίο αθλητικό site στη χώρα. Η Euroleague είναι η κορυφαία διοργάνωση στην Ευρώπη.

Συνεπώς, δεν χρειάζεται και πολλή σκέψη για να καταλάβει κανείς το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης συνεργασίας.

Το κοινό στοιχείο του gazzetta.gr και της Euroleague είναι η πρόοδος και η συνεχής αναζήτηση της βελτίωσης. Σε αυτό το πλαίσιο προσθέστε στην εξίσωση το app, την εφαρμογή δηλαδή στα κινητά τηλέφωνα.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα app το οποίο αφορά εξ ολοκλήρου την Euroleague μέσα στην εφαρμογή του gazzetta.gr.

Αν δεν έχετε ήδη κάνει update στην εφαρμογή, ήρθε η ώρα!

Πλέον όλα όσα θέλετε να μάθετε για την κορυφαία διοργάνωση τα έχετε στο κινητό σας σε χρόνο... dt.

Κι όταν λέμε να μάθετε όλα όσα θέλετε, εννοούμε όλα!

Η εφαρμογή είναι πληρέστατη τόσο για συσκευές IOS και Android.

Στην πρώτη σας γνωριμία μπορείτε να δείτε όλες τις ειδήσεις και τα νέα των 16 ομάδων που συμμετέχουν ενώ ακριβώς δίπλα μπορεί κάποιος να μεταφερθεί τις ομάδες.

Επιλέγοντας αυτήν που επιθυμεί μπαίνει σε έναν άλλο... χώρο με τα νέα που αφορούν μόνο τη συγκεκριμένη ομάδα, το ρόστερ της με αναλυτικά στατιστικά ξεχωριστά για κάθε παίκτη, τα μέχρι τώρα αποτελέσματα με πλήρη στατιστική (και όχι μόνο) κάλυψη, καθώς και το υπόλοιπο πρόγραμμα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Γυρίζοντας στην πρώτη σελίδα της εφαρμογής υπάρχει φυσικά η βαθμολογία της Euroleague, το πλήρες πρόγραμμα όλων των αγωνιστικών μέχρι το τέλος και στη συνέχεια υπάρχει η κατηγορία «Extras».

Σε αυτή την κατηγορία έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε όλα τα αφιερώματα και ιστορίες από την Euroleague, μπορείτε να δείτε βίντεο με highlights των παιχνιδιών, όλα τα Top 10 και κάθε βίντεο το οποίο σχετίζεται με τον θεσμό.

Τελευταίο και καλύτερο η κατηγορία των bloggers. Διαβάστε όλα όσα σκέφτονται οι Βασίλης Σκουντής, Νίκος Παπαδογιάννης, Αντώνης Καλκαβούρας, Βασίλης Παπανδρέου και Κωνσταντίνος Μελάγιες.

ΤΟ LIVE ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

Η ώρα του παιχνιδιού είναι ιερή, αλλά δεν έχουν όλοι την ευχέρεια να έχουν εικόνα. Μέσω της εφαρμογής της Euroleague Greece μέσα στο app του gazzetta.gr μεταφέρεστε στο γήπεδο!

Πλήρη στατιστικά online, play by play για να ξέρεις τι συμβαίνει ανά πάσα στιγμή και φυσικά απευθείας ανάλυση από τους δημοσιογράφους του site και σχολιασμό εκείνη την ώρα από τους αρθρογράφους. Χωρίς εσάς και τα σχόλιά σας θα χανόταν η γλύκα οπότε μέσω της εφαρμογής θα έχετε την ευχέρεια να στέλνετε τα δικά σας σχόλια και να είστε σίγουροι πως «gazzetta είμαστε, θα περάσει αν δε βρίζετε».

ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

Στο τέλος κάθε ματς μπορείτε να διαβάσετε πλήρη ανάλυση του παιχνιδιού, στατιστικά (ομαδικά κι ατομικά, γράφημα με τις θέσεις στο παρκέ που ευστόχησε ή αστόχησε κάθε ομάδα.

Σημαντικότερο όλων των παραπάνω... ΤΑ ΠΑΝΤΑ ισχύουν και για τις 16 ομάδες της διοργάνωσης και όχι μόνο Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και τον επόμενο αντίπαλό τους.

Για τους χρήστες τoυ iOS έχουμε ετοιμάσει ένα ενδεικτικό βίντεο της περιήγησης και των δυνατοτήτων του app της Euroleague Greece:

* Πάντα περιμένουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας, που μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Βασίλης Παπανδρέου
Βασίλης Παπανδρέου