Με Πρίντεζη, Μιλουτίνοφ και Μάντζαρη κόντρα στην Αρμάνι

Γιάννης Σταυρουλάκης
Με Πρίντεζη, Μιλουτίνοφ και Μάντζαρη κόντρα στην Αρμάνι
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο (5/1, 21:00) και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μπορεί να υπολογίζει στους Γιώργο Πρίντεζη, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Βαγγέλη Μάντζαρη.

Η χρονιά για τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε με τη νίκη επί του Πανιωνίου, στο παιχνίδι όπου ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έκρινε πως δεν υπήρχε ανάγκη να ρισκάρει και να χρησιμοποιήσει κάποιων εκ των Γιώργου Πρίντεζη, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Βαγγέλη Μάντζαρη, μολονότι οι τρεις τους αισθάνονταν καλύτερα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναμένεται, λοιπόν, να τους έχει στη διάθεσή του στον αγώνα της 16ης αγωνιστικής της Euroleague με την Αρμάνι Μιλάνο (5/1, 21:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Αντίθετα ο Μπράιαν Ρόμπερτς, ο οποίος αποχώρησε στο πέμπτο λεπτό του αγώνα με τον Πανιώνιο λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο του αριστερού του ποδιού, ακολουθεί θεραπεία κι αναμένεται να κάνει νέα μαγνητική αύριο (3/1) ώστε να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.