Παπανικολάου: «Ο Σπανούλης το ξαναέβαλε, πιο κουρασμένοι από κάθε φορά»

Gazzetta team
Παπανικολάου: «Ο Σπανούλης το ξαναέβαλε, πιο κουρασμένοι από κάθε φορά»
Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε μετά το τέλος του ματς με την Εφές, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός ήταν κουρασμένος, ενώ στάθηκε στον Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA ο Κώστας Παπανικολάου μετά το ματς με την Εφές

«Ήταν ένα παράξενο και ιδιαίτερο παιχνίδι. Δεν έχω ξαναδεί τόσο κουρασμένη την ομάδα μας. Αυτό συζητούσαμε και τώρα στα αποδυτήρια. Το σημαντικό είναι ότι στο φινάλε ήμασταν καλοί στην άμυνα. Κρατήσαμε την Εφές στους 58π. Στην επίθεση δεν είχαμε καθαρό μυαλό, αλλά βάλαμε 61π. Πήραμε τη νίκη. Κάναμε το αντίθετο σε σχέση με την ΤΣΣΚΑ. Τέτοια ματς τα κερδίζουμε από την άμυνα.

«Είναι σημαντικό να κερδίζουμε με διαφορετικούς τρόπους. Μου κάνει εντύπωση που είναι τόσο χαμηλά η Εφές. Το ματς έμοιαζε με αυτό με την Μπάμπεργκ. Στο τέλος μπορούσαν να έγιναν τα πάντα. Θα ήταν κρίμα να προδώσουμε ξανά τους εαυτούς μας».

Για τα σημεία - κλειδιά του ματς: «Οι άμυνες που βγάλαμε και τα ριμπάουντ που πήραμε, ήταν πολύ σημαντικά, σε συνδυασμό με τα μεγάλα σουτ. Ο Σπανούλης έβαλε πάλι ένα μεγάλο σουτ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.