Σπανούλης: «Θέλω τον χρόνο μου για να είμαι αυτός που είμαι!» (gTV)

Αντώνης Καλκαβούρας
Σπανούλης: «Θέλω τον χρόνο μου για να είμαι αυτός που είμαι!» (gTV)
Λίγες ώρες πριν την πρώτη εφετινή μάχη με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, μιλάει στην Euroleague Greece για την περιπέτεια του τραυματισμού του, εκτιμά ότι οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να μένουν ταπεινοί στις νίκες και να κάνουν αυτοκριτική στις ήττες και σχολιάζει τα εγκώμια του Ντόντσιτς προς το πρόσωπό του!

Ένας ύπουλος τραυματισμός (οστικό οίδημα στο κνημιαίο κύρτωμα) στο γόνατο που βγαίνει στην επιφάνεια μετά από έντονη επιβάρυνση, ήταν αρκετός για να αφήσει τον αρχηγό του Ολυμπιακού στα... πιτς, για σχεδόν 2 μήνες! Το διάστημα αυτό ήταν το μεγαλύτερο που κράτησε ποτέ τον Βασίλη Σπανούλη μακριά από την αγωνιστική δραστηριότητα και ειδικότερα για έναν παίκτη που λατρεύει να βρίσκεται στο παρκέ, ήταν ιδιαίτερα «δυσκολοχώνευτο» και απαιτούσε πνευματική δύναμη!

Εδώ και περίπου 15 μέρες, όμως, ο «Kill-Bill» είναι και πάλι ενεργός και όπως ο ίδιος δήλωσε, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Euroleague Greece, «προθερμαίνεται», έτσι ώστε σιγά-σιγά να βρει τον ρυθμό του και να επιστρέψει στη φόρμα που τον κατατάσσει στους πιο κυριαρχικούς παίκτες στην Ευρώπη. Ο φυσικός ηγέτης του Ολυμπιακού, μιλάει για την μεταβατική περίοδο που απαιτεί η προσαρμογή από μία δίμηνη απουσία, συνιστά ταπεινότητα στις νίκες κι αυτοκριτική στις ήττες και σχολιάζει την εφετινή ΤΣΣΚΑ και τις μάχες του Ολυμπιακού απέναντί της, τονίζοντας ότι οι καλές πορείες και τα σερί στην κανονική περίοδο, δεν καθορίζουν τις ομάδες που συνήθως στέφονται πρωταθλήτριες στο τέλος...