Όταν ο Διαμαντίδης έστειλε τον Παναθηναϊκό στο Final 4! (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Όταν ο Διαμαντίδης έστειλε τον Παναθηναϊκό στο Final 4! (vid)
Η Euroleague θυμήθηκε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι στο Game 5 της σεζόν 2011-12 με τη βολή του Διαμαντίδη στο φινάλε που έστειλε τους «πράσινους» στο Final 4.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μακάμπι (19/12, 21:15) για τη 13η αγωνιστική της Euroleague και η διοργανώτρια αρχή θυμήθηκε την αναμέτρηση των δυο ομάδων τη σεζόν 2011-12, στο Game 5 της προημιτελικής σειράς. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 86-85 στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και προκρίθηκαν στο Final 4 σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Η «ομάδα του λαού» επέστρεψε από το -12 και ισοφάρισε σε 85-85 με 3/3 βολές του Γκάι Πνίνι στα 9.8" όμως το comeback έμεινε στη μέση. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης κέρδισε φάουλ από τον Χέντριξ στα 5", ευστόχησε στην πρώτη βολή, αστόχησε στη δεύτερη και ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στα ημιτελικά!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.