Γκέιμπριελ: «Όλοι πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Γκέιμπριελ: «Όλοι πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά»
Ο Κένι Γκέιμπριελ αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τη Μακάμπι (19/12) και παραδέχτηκε πως είναι δύσκολο για κάποιον να μπει στα... παπούτσια του Νικ Καλάθη.

«Όλοι πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Ξέρουμε τι είναι ο Νικ για εμάς και πόσα πολλά πράγματα κάνει για την ομάδα. Στην άμυνα δίνει τα πάντα, δημιουργεί στην επίθεση για όλους μας. Τώρα είναι η ώρα που όλοι πρέπει να βγούμε μπροστά. Δεν μπορούμε να μπούμε στα... παπούτσια του Νικ, αλλά θα πρέπει να βγούμε όλοι μαζί στο παρκέ και να δώσουμε τα πάντα για να έχουμε πλεονέκτημα σαν ομάδα» τόνισε αρχικά ο Γκέιμπριελ και πρόσθεσε: «Θα είναι δύσκολο για εμάς, αλλά όπως είπα πρέπει να βγούμε μπροστά και να βρούμε κίνητρα για να κάνουμε λίγα περισσότερα πράγματα και στις δυο άκρες του παρκέ. Όλοι περιμένουν για να κάνουν αυτό που πρέπει σε αυτόν τον αγώνα».

Σε ό,τι αφορά τη Μακάμπι, ανέφερε: «Πιστεύω πως είναι πολύ καλή ομάδα, μου αρέσει που παίζουν σε υψηλό τέμπο, τρέχουν γρήγορα το παρκέ. Θεωρώ πως πρέπει να είμαστε δυνατοί στην άμυνα και να βρούμε τα ελεύθερα σουτ για να έχουμε καλές πιθανότητες να κερδίσουμε τον αυριανό αγώνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.