Βουγιούκας: «Να καλύψουμε το κενό του Νικ»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Βουγιούκας: «Να καλύψουμε το κενό του Νικ»
Ο Νικ Καλάθης τέθηκε νοκ άουτ λόγω του τραυματισμού στον δεξί ώμο και ο Ίαν Βουγιούκας εξήγησε πως οι «πράσινοι» πρέπει να παίξουν και γι' αυτόν κόντρα στη Μακάμπι (19/12, 21:15).

«Ξεκινάει μια δύσκολη εβδομάδα, πρώτα με τη Μακάμπι και μετά με τον Ερυθρό Αστέρα έξω. Σίγουρα ένα μειονέκτημα που έχουμε είναι ότι θα πρέπει να παίξουμε χωρίς τον Νικ που είναι κινητήριος μοχλός για την ομάδα και θα μας λείψει. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε ο καθένας μας να τον καλύψουμε όσο μπορούμε. Η Μακάμπι είναι μια ομάδα πολύ αθλητική, παίζει καλό και γρήγορο μπάσκετ, εμείς πρέπει να επιβάλουμε το δικό μας παιχνίδι και ρυθμό στον αγώνα αυτό», εξήγησε αρχικώς ο διεθνής σέντερ ενόψει του αγώνα με τους Ισραηλινούς στο ΟΑΚΑ.

Πρόσθεσε, δε, πως: «Σίγουρα θα ματσάρουν καλά, έχουν περιφερειακούς και ψηλούς που είναι ταλαντούχοι και αθλητικοί. Σίγουρα θα μας δείξει κι ο κόουτς πράγματα, μετά το βίντεο που είδαμε δεν έχουμε και πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε. Θα κάνουμε κάποια βασικά πράγματα σήμερα στην προπόνηση και αύριο το πρωί και θα είμαστε έτοιμοι για το ματς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.