Χάνει τον Ρούντι για 1-2 εβδομάδες η Ρεάλ

Χάνει τον Ρούντι για 1-2 εβδομάδες η Ρεάλ

Γιάννης Σταυρουλάκης
Χάνει τον Ρούντι για 1-2 εβδομάδες η Ρεάλ
Ο Ρούντι Φερνάντεθ τέθηκε νοκ άουτ για τις επόμενες 1-2 εβδομάδες όπως επιβεβαίωσε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο.

Η «Βασίλισσα» ξεπέρασε το εμπόδιο της Ομπραντόιρο σε ένα παιχνίδι που σημειώθηκαν 36 τρίποντα, επίδοση που συνιστά ρεκόρ στην ιστορία της Liga Endesa ωστόσο θα παραταχθεί στις προσεχείς αναμετρήσεις με τη Βαλένθια (19/12, εντός) και την Μπάμπεργκ (21/12, εκτός) χωρίς τον Ρούντι Φερνάντεθ.

Ο Ισπανός φόργουορντ αποχώρησε με πρόβλημα στον προσαγωγό κι έτσι θα απουσιάσει από τα επόμενα παιχνίδια των Μαδριλένων. «Θα μείνει σίγουρα εκτός δράσης για μια εβδομάδα, ενδεχομένως και δυο. Θα εξαρτηθεί με την πρόοδο της αποθεραπείας του» ανέφερε σχετικά ο προπονητής της Ρεάλ, Πάμπλο Λάσο για τον Ρούντι, ο οποίος μετράει 7.7 πόντους, 2.2 ασίστ, 1.2 κλεψίματα και 2.4 ριμπάουντ σε 11 συμμετοχές φέτος στην Euroleague.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.