Ανοικτό το πότε θα επιστρέψει ο Καλάθης!

Ανοικτό το πότε θα επιστρέψει ο Καλάθης!

Γιώργος Κούβαρης
Ανοικτό το πότε θα επιστρέψει ο Καλάθης!
Ο Νικ Καλάθης υπέστη οίδημα στην κλείδα και αναμένεται να απουσιάσει από τις υποχρεώσεις των «πρασίνων» το πολύ τις επόμενες δύο εβδομάδες, αν και τα πάντα θα κριθούν από την πορεία της αποθεραπείας του.

Η μαγνητική τομογραφία δεν έδειξε κάτι το πολύ ανησυχητικό ωστόσο ο ηγέτης του Παναθηναϊκού θεωρείται δύσκολο να επιστρέψει μέσα στο 2017 στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Εκτός απροόπτου και ανάλογα με την πορεία της αποθεραπείας, ο Καλάθης αναμένεται να τεθεί στην διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ στο παιχνίδι με αντίπαλο την Αναντολού Εφές για την πρώτη αγωνιστική του β' γύρου στην EuroLeague.

Βέβαια κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά για το ακριβές διάστημα της απουσίας του, κάτι που θα εξαρτηθεί από την κατάστασή του, μέρα με τη μέρα.

Κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να γίνει προσπάθεια να δώσει το «παρών» και στο ματς με αντίπαλο την Βαλένθια στην Ισπανία.

Το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά για το ακριβές διάστημα της απουσίας του, αφού τα πάντα θα εξαρτηθούν από την αντίδραση του οργανισμού του στις θεραπείες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.