Σπάχια: «Ξέρει πώς να παίξει ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Καλάθη»

Λίγο πριν αναχωρήσει η Μακάμπι για την Αθήνα εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό (19/12, 21:15) ο Νέβεν Σπάχια έκανε ειδική αναφορά στην απουσία του Νικ Καλάθη από την πλευρά της ελληνικής ομάδας.

Σπάχια: «Ξέρει πώς να παίξει ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Καλάθη»

«Αναμφίβολα πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες τους. Όμως ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και ξέρει πώς να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις. Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο ματς» σχολίασε ο Σπάχια, ο οποίος συνέχισε:

«Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την πνευματική μας αντιμετώπιση του ματς και τη συγκέντρωση που θα έχουμε. Πρέπει να παίξουμε καλό μπάσκετ για 40 λεπτά, κάτι που δεν κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο με την ΤΣΣΚΑ. Ελπίζω να δούμε την ομάδα βελτιωμένη σε αυτό το ματς».

Επιπλέον ο τεχνικός της Μακάμπι είπε ότι «κάθε φορά βλέπω και κάτι καινούργιο από τους παίκτες μου. Είμαστε σε καλή κατάσταση και μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα στο παρκέ.»

Η αποστολή της Μακάμπι αναχώρησε την παραμονή του αγώνα και αυτό διότι δεν μπορούσε να προπονηθεί στο γήπεδό της λόγω εκδηλώσεων για το Χάνουκα. 

Ο Σπάχια θα έχει στην διάθεσή γι' αυτό το ματς και τον Μίκαελ Ρολ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε κανονικά στην διάθεσή του.