Εβδομάδα γεμάτη επιστροφές παικτών κόντρα σε πρώην αγαπημένες

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Εβδομάδα γεμάτη επιστροφές παικτών κόντρα σε πρώην αγαπημένες
Η διπλή εβδομάδα της Euroleague περιλαμβάνει αρκετές ιδιαιτερότητες για παίκτες οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν ομάδες που έπαιζαν πέρυσι.

Η εβδομάδα που ξεκινά αύριο περιλαμβάνει διπλή αγωνιστική στην Euroleague και εκτός από τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον περιλαμβάνει και πολλές ιδιαιτερότητες με παίκτες να αντιμετωπίζουν προηγούμενες ομάδες τους.

Ο Μάρκο Γκούντουριτς θα φιλοξενήσει με τη Φενέρμπαχτσε τον Ερυθρό Αστέρα και σίγουρα μαζί με τον Νίκολα Κάλινιτς θα αισθανθούν κάπως περίεργα μιας και η ομάδα του Βελιγραδίου τους έκανε γνωστούς.

Η Ρεάλ αντιμετωπίζει τη Βαλένθια η οποία πέρυσι της στέρησε τον τίτλο του πρωταθλητή στην Ισπανία.

Στη Μόσχα η Χίμκι υποδέχεται την Αναντολού Εφές με τον Τάιλερ Χάνεϊκατ να βρίσκει απέναντί του κάποιους από τους περσινούς συμπαίκτες του (Ντάνστον, Μπαλμπάι, Μπράουν).

Στην 14η αγωνιστική ο Τζέιμς Φελντέιν θα βρει απέναντί τους πρώην συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό ενώ ο Φαμπιέν Κοζέρ θα επισκεφτεί την έδρα της Μπάμπεργκ, ομάδα τη φανέλα της οποίας τίμησε την περασμένη σεζόν.

Για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό επίπεδο ο Μαρσελίνιο Χουέρτας θα αντιμετωπίσει τη Μπαρτσελόνα με τη φανέλα της Μπασκόνια

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.