Ρίβερς: «Να λειτουργούμε σαν "ένα" με τον κόσμο μας»! (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ρίβερς: «Να λειτουργούμε σαν "ένα" με τον κόσμο μας»! (vid)
Ο Κέι Σι Ρίβερς σχολίασε το αήττητο σερί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και προειδοποίησε ότι η Μακάμπι θα προσπαθήσει να "κλέψει" τη νίκη στο ματς της Τρίτης (19/12).

«Είναι ωραίο το συναίσθημα, αυτό που θέλουμε είναι να προστατεύουμε την έδρα μας. Προσπαθούμε να έχουμε δυο καλά ημίχρονα αντί για ένα και να λειτουργούμε σαν "ένα" μαζί με τους φιλάθλους μας στο ΟΑΚΑ γιατί έτσι δυσκολεύουμε τον αντίπαλο. Δεν έχω παρακολουθήσει πολύ τη Μακάμπι αλλά είναι μια σκληρή ομάδα, προπονημένη και θέλουν να "κλέψουν" τη νίκη και να "σπάσουν" την έδρα μας. Οπότε πρέπει σίγουρα να παίξουμε καλά την Κυριακή (σ.σ. με το Ρέθυμνο) και να προετοιμαστούμε τη Δευτέρα για τον αγώνα της Τρίτης. Έρχεται μια δύσκολη εβδομάδα με αγώνες την Κυριακή, την Τρίτη και την Πέμπτη και είναι πολύ σημαντικό να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε ψυχολογικά και σωματικά για τις τρεις αναμετρήσεις» ανέφερε μιλώντας στο Facebook της ΚΑΕ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.