Επτά ομάδες του ΝΒΑ στο Clásico για τον Ντόντσιτς!

Επτά ομάδες του ΝΒΑ στο Clásico για τον Ντόντσιτς!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Επτά ομάδες του ΝΒΑ στο Clásico για τον Ντόντσιτς!
Ο Λούκα Ντόντσιτς λογίζεται ως υποψήφιος για Νο.1 draft pick το 2018 κι εκπρόσωποι επτά ομάδων του ΝΒΑ βρέθηκαν στο WiZink Center για τα... μάτια του Σλοβένου σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο νεαρός Σλοβένος κάνει εξωπραγματικά πράγματα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Liga Endesa και την EuroLeague, «παίζει σαν 30άρης και όχι σαν ένα παιδί 18 ετών» όπως ανέφερε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, δεν διστάζει να τα βάλει με μεγαλύτερους και πιο έμπειρους αντιπάλους του ενώ αποτελεί ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει το ευρωπαϊκό μπάσκετ σε αυτή την ηλικία. Μάλιστα σκόραρε από τη μια πλευρά του γηπέδου στην άλλη ενώ... εξέθεσε τον Βίκτορ Κλαβέρ στο Clásico της Euroleague.

Όπως, μάλιστα, αναφέρει η As, εκπρόσωποι επτά ομάδων της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη βρέθηκαν στη Μαδρίτη για τον Ντόντσιτς: οι Σίξερς, Σανς, Κλίπερς, Μάβερικς, Μάτζικ, Πέλικανς και Ουίζαρντς! Ο 18άχρονος Σλοβένος τελείωσε το ματς με 16 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ, είναι δεύτερος σκόρερ της Euroleague με 20.5 πόντους, πίσω μόνο από τον Αλεξέι Σβεντ (21.5) ενώ οι 27.6 βαθμοί στο σύστημα αξιολόγησης είναι περισσότεροι από κάθε άλλον παίκτη της Euroleague.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.