Kάρολ: «Δεν είναι ένα απλό παιχνίδι το Clasico»

Gazzetta team
Kάρολ: «Δεν είναι ένα απλό παιχνίδι το Clasico»
Ο Τζέισι Κάρολ μίλησε για το ντέρμπι της Ρεάλ με τη Μπαρτσελόνα (14/12, 21:45), τονίζοντας πως το clasico δεν είναι απλά ένα παιχνίδι

Η Ρεάλ θα κοντραριστεί με τη Μπαρτσελόνα για την 12η αγωνιστική της Euroleague και ο Τζέισι Κάρολ στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι ένα clasico.

«Τα εντός έδρας παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά. Πρέπει να είμαστε σκληροί και να προστατεύσουμε την έδρα μας. Ο στόχος μας πάντα είναι να μετατρέπουμε το "WiZink Center" σε κάστρο, αλλά τώρα το έχουμε ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη και πρέπει να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Βλέποντας το πρόγραμμα, υπάρχει ματς σχεδόν κάθε δύο μέρες και αυτό με την Μπαρτσελόνα είναι ακόμη ένα.

Κοιτάζοντας όμως τη βαθμολογία και το γεγονός πως πρόκειται για Clasicο, καταλαβαίνει κανείς ότι δεν είναι ένα απλό παιχνίδι. Είναι σημαντικό να επικρατήσουμε και, αν τα καταφέρουμε, θα πάρουμε αέρα και θετική αύρα για τα επόμενα παιχνίδια. Προπονηθήκαμε καλά αυτή την εβδομάδα και νομίζω πως θα δείξουμε την καλή εκδοχή της ομάδας μας σε αυτό το ματς», ήταν τα λόγια του γκαρντ των Μαδριλένων.

.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.