Σφαιρόπουλος: «Πρέπει να έχουμε υψηλό επίπεδο συγκέντρωσης και ετοιμότητας»

Λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για τη Γερμανία για το ματς με την Μπάμπεργκ (14/12, 21:00) ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στα σημεία που θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του.

Σφαιρόπουλος: «Πρέπει να έχουμε υψηλό επίπεδο συγκέντρωσης και ετοιμότητας»

«Η Μπάμπεργκ είναι μια δύσκολη έδρα. Είναι μια δύσκολη ομάδα που έχει υπομονή στην επίθεση. Παίζει ένα στυλ παιχνιδιού που είναι το ίδιο εδώ και πολλά χρόνια ανεξαρτήτως προσώπων και αυτό την κάνει αξιόμαχη. Είναι δύσκολη έδρα γενικότερα και λόγο του κόσμου που πιέζει την αντίπαλη ομάδα» δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού και συνέχισε:

«Το πιο σημαντικό είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Τα επίπεδα συγκέντρωσής μας και ετοιμότητάς μας θα πρέπει να είναι πολύ υψηλά και θα πρέπει να κάνουμε αυτά που έχουμε σχεδιάσει για να πάρουμε από το παιχνίδι αυτό που θέλουμε».

Όσο για το... ιατρικό δελτίο της ομάδας του; «Οι Μιλουτίνοφ και Αγραβάνης δεν ταξίδεψαν μαζί μας. Ο Πρίντεζης έκανε χθες ένα κομμάτι της προπόνησης και σήμερα θα δούμε πως θα είναι. Ο Παπαπέτρου μπήκε κανονικά και νομίζω πως θα είναι εντάξει. Για τον Πρίντεζη θα δούμε την τελευταία στιγμή».