Πρίντεζης: «Οι τίτλοι είναι αυτοί που μένουν, κι όχι τι κάνεις ατομικά»

Κάτια Πετροπούλου
Πρίντεζης: «Οι τίτλοι είναι αυτοί που μένουν, κι όχι τι κάνεις ατομικά»
Ο Γιώργος Πρίντεζης αστειεύτηκε για λίγο με τις βολές, στάθηκε στο γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» υπερασπίστηκαν το ΣΕΦ και τόνισε πως οι τίτλοι μένουν στο τέλος.

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού είπε αστειευόμενος μετά τη νίκη της ομάδας του από τα αποδυτήρια: «Μετά τις βολές βγήκα πολύ μπροστά ε;», και συνέχισε: «Η Ρεάλ τιμωρεί αν κι έχει απουσίες. Γυρνάει εύκολα τα παιχνίδια με την καλή της επίθεση. Εμείς χάσαμε ριμπάουντ, πήγαμε παράταση, είναι σημαντικό ότι αντιδράσαμε κι είχαμε καθαρό μυαλό και βάλαμε σημαντικά καλάθια».

Έπειτα πρόσθεσε: «Δεν ήμασταν αρκετά επιθετικοί. Ήταν μια τακτική που άλλαξε, μας μπέρδεψε, αλλά βρήκαμε καλάθια και επιθετικά ριμπάουντ. Είναι παιχνίδια που σου δίνουν ηρεμία και συγκέντρωση για να βελτιωθείς. Δεν θέλαμε να έχουμε άλλη απώλεια στο ΣΕΦ. Μακάρι να συνεχίσουμε ετσι και να είμαστε στις πρώτες θέσεις. Είναι πολύ σηαμντικό ότι αντιδράσαμε στην παράταση».

Τέλος, δήλωσε: «Δεν έχει να κάνει με μένα. Είναι ομαδική προσπάθεια. Νιώθω άσχημα με τον εαυτό μου, αλλά είναι κάτι που το δουλεύω στην προπόνηση. Οι τίτλοι είναι αυτοί που μένουν, όχι τι κάνεις ατομικά».