«Δεν με αγγίζουν τα αρνητικά σχόλια, ξέρω αν είμαι Έλληνας ή οχι» (gTV)

«Δεν με αγγίζουν τα αρνητικά σχόλια, ξέρω αν είμαι Έλληνας ή οχι» (gTV)

Αντώνης Καλκαβούρας
«Δεν με αγγίζουν τα αρνητικά σχόλια, ξέρω αν είμαι Έλληνας ή οχι» (gTV)
Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο άνοιξε την καρδιά του στην EuroLeague Greece και μίλησε για το καλοκαίρι που πέρασε, την ξαφνική απώλεια του πατέρα του και το ιδιαίτερο δέσιμο της οικογένειάς του.

Από τα Σεπόλια, στο draft του ΝΒΑ, στους Νικς, στην ACB, στο EuroBasket και τώρα στην EuroLeague και τον Παναθηναϊκό. Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση των «πράσινων» με την Μάλαγα στο ΟΑΚΑ, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησε στην EuroLeague Greece και τον Αντώνη Καλκαβούρα, σε μια συνέντευξη περισσότερο προσωποκεντρική!

Ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε για την ιδιαίτερη ενότητα της οικογένειάς του, τις αξίες που μετέφεραν η Βερόνικα και ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο στα παιδιά τους, το χαμόγελο που βλέπει τώρα στα πρόσωπα των ανθρώπων που τον ήξεραν από παιδί και τον κάνει να συνειδητοποιεί την πρόοδό του, αλλά φυσικά και τον Γιάννη, ο οποίος, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, τον εκπλήσσει θετικά από τα 10 του!

Φυσικά, η κουβέντα έφτασε και στο φετινό καλοκαίρι και τα όσα έγιναν με την Εθνική και την απουσία τελικά του Γιάννη, με τον Θανάση να τονίζει ότι έπαιξε για όλη την οικογένειά του, ενώ αποκάλυψε πως ο Greek Freak αμφιταλαντευόταν για τα αν θα παίξει στο EuroBasket, γιατί δεν ήθελε να αφήσει μόνο του τον αδερφό του. Στα γήπεδα της Φινλανδίας και της Τουρκίας βρέθηκε, όμως, ο πατέρας τους, ο Τσαρλς, ο οποίος δυστυχώς «έφυγε» ξαφνικά λίγες εβδομάδες αργότερα.

Ο Θανάσης μίλησε γι’ αυτή την απώλεια, το σπάσιμο ενός κρίκου από την αλυσίδα, όπως χαρακτηριστικά τόνισε και το πώς προσπαθεί όλη η οικογένεια να την ξεπεράσει μέσα στο γήπεδο, γιατί έτσι έμαθαν να κάνουν μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό, πάντως, που βοηθάει τον Θανάση είναι η σκέψη πως πρόλαβε να τον δει ο πατέρας του να αγωνίζεται στο πρώτο του EuroBasket.

Ο Αντετοκούνμπο παράλληλα απάντησε και στα αρνητικά σχόλια που έχουν ακουστεί κατά καιρούς τονίζοντας ότι δεν τον αγγίζουν, ενώ σχολίασε ότι αν είναι Έλληνας το γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε ο ίδιος.

Στο τέλος, βέβαια, αναφέρθηκε και στο παρατσούκλι του, το elevator και το πώς προκαλεί γέλιο όχι μόνο σ’ αυτόν, αλλά και σε όλους τους φαν του!