Η Μάλαγα το... εμπόδιο για το αήττητο!

Αντωνία Σπανού
Η Μάλαγα το... εμπόδιο για το αήττητο!
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μάλαγα (21:00, NS1) και θέλει με τον κόσμο στο πλευρό του να κρατήσει απόρθητο το «σπίτι» του.

Ο Παναθηναϊκός, για την 10η αγωνιστική της Euroleague, υποδέχεται την Μάλαγα και θέλει να διευρύνει το εντυπωσιακό σερί των νικών, ενώ στόχος είναι να παραμείνει η μοναδική ανίκητη ομάδα στην διοργάνωση εντός έδρας.

Οι «πράσινοι» έχουν εξαιρετική ψυχολογία και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να αλλάξει αυτό. Τα τελευταία θετικά αποτελέσματα και η εξαιρετική πορεία που έχουν επιδείξει τις τελευταίες αγωνιστικές έχουν αλλάξει την ψυχολογία κόσμου και ομάδας και όλοι επιθυμούν η συνέχεια να δοθεί κόντρα στους Ισπανούς.

Ο Νικ Καλάθης στάθηκε στο γεγονός ότι ο ΠΑΟ πρέπει να εκμεταλλευθεί με τον σωστό τρόπο τον καλό ρυθμό που έχει, ενώ ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε ότι το επικίνδυνο παιχνίδι της Μάλαγα και ο γρήγορος ρυθμός στο transition απαιτούν την μέγιστη προσοχή των παικτών του.

Για τους Ισπανούς τα πράγματα είναι δύσκολα, αφού εκτός από τον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό έχουν να αντιμετωπίσουν και τις απώλειες τους, αφού ο Σερμαντίνι έχει πρόβλημα στο ισχίο ενώ και ο Βαζίνσκι έχει υποστεί διάσειση.

Και οι δύο παίκτες δεν θα βοηθήσουν την ομάδα τους στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ. Την θέση του στην 12άδα θα πάρουν οι Οκουο και Σολουάντε.

Ο κόσμος θα παίξει για άλλη μια φορά τον δικό του ρόλο και οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να διευρύνουν το εντυπωσιακό τους σερί και να διατηρηθούν στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.