Σπανούλης: «Είναι πολύ δύσκολο, δεν έχω ξανακάνει τόσο υπομονή στη ζωή μου, σε θέμα τραυματισμού!»

Σπανούλης: «Είναι πολύ δύσκολο, δεν έχω ξανακάνει τόσο υπομονή στη ζωή μου, σε θέμα τραυματισμού!»

Σπανούλης: «Είναι πολύ δύσκολο, δεν έχω ξανακάνει τόσο υπομονή στη ζωή μου, σε θέμα τραυματισμού!»
Ο Βασίλης Σπανούλης καθησύχασε τον κόσμο σχετικά με τον τραυματισμό του και τόνισε πως είναι νωρίς για να ρισκάρουν με τη συμμετοχή του.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε στη Nova λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης στη Βαλένθια κι έλυσε όλες τις απορίες σχετικά με τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Βασίλης Σπανούλης:

«Σίγουρα είναι μία επίπονη προσπάθεια όλη αυτή που κάνω το τελευταίο δίμηνο. Δεν είμαι συνηθισμένος στους τραυματισμούς, αλλά είναι στο πλαίσιο του αθλητισμού. Βρίσκομαι στην επανένταξη, το γόνατό μου είναι καθαρό από το οστικό οίδημα και χρειάζεται χρόνος να επανέλθει. Δε θα ρισκάρω τίποτα τόσο νωρίς. Έχω αρχίσει προπονήσεις, αλλά όταν έχεις να κάνεις 2 μήνες όλα τα γύρω γύρω πονάνε εκτός από αυτό. Άλλοι έχουν σοβαρότερα προβλήματα από μένα με πελματιαίες και χιαστούς. Η περίοδος είναι δύσκολη για μένα στο μπασκετικό επίπεδο, αλλά όπως κάνω σε όλη τη ζωή μου, θα επιστρέψω δυνατός.

Είναι πολύ δύσκολο, δεν έχω ξανακάνει υπομονή τόσο πολύ στη ζωή μου σε θέμα τραυματισμού. Το καλό είναι ότι δεν είναι ανησυχητικό. Δε θέλω να ρισκάρω κάτι και θέλω να είμαι σίγουρος όταν επανέλθω να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου.

Τα αρνητικά αποτελέσματα με τον Παναθηναϊκό ίσως επηρέασαν την ατμόσφαιρα, αλλά είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας. Υπάρχουν 4-5 ομάδες στην Ευρώπη κρίνονται από τους τίτλους, εμείς είμαστε μία από αυτές. Η ομάδα έχει καλή ψυχολογία, πρέπει να παίξουμε καλό μπάσκετ και να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όταν θα κρίνονται οι τίτλοι.

Ευχαριστώ τους ιατρούς, φυσιοθεραπευτές, προπονητές, συμπαίκτες, διοίκηση για τη στήριξη και φυσικά τον κόσμο. Όλοι περιμένουν να με δουν στο παρκέ να αγωνιζόμαι, αλλά εγώ περιμένω 1000 φορές περισσότερο. Θα επιστρέψω δυνατός και γερός».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.