Αρχηγού... παρόντος για το «διπλό» ο Ολυμπιακός!

Gazzetta team
Αρχηγού... παρόντος για το «διπλό» ο Ολυμπιακός!
Με τον Βασίλη Σπανούλη να δίνει για πρώτη φορά το «παρών» στην φετινή EuroLeague, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στη Βαλένθια (30/11, 21:30, Novasports 2) με στόχο... μία ακόμα εκτός έδρας νίκη που θα τον εδραιώσει στην κορυφή!

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να συνεχίσουν απόψε το εξαιρετικό τους ρεκόρ μακριά από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αφού σε τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια μετρούν αισίως τρεις νίκες!

Αν μη τι άλλο το ρεκόρ είναι εντυπωσιακό, με αποτέλεσμα να βρεθούν στην κορυφή της βαθμολογίας όπου θέλουν και να παραμείνουν με την σημερινή αναμέτρηση με την Βαλένθια.

Φυσικά η είδηση εν όψει του αγώνα δεν είναι άλλη από την επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη στο ρόστερ του Ολυμπιακού, με τον αρχηγό της ομάδας να κάνει ντεμπούτο στην φετινή EuroLeague! Αντίθετα, εκτός έχουν τεθεί οι τραυματίες Βαγγέλης Μάντζαρης και Δημήτρης Αγραβάνης, οι οποίοι δεν ταξίδεψαν στη Βαλένθια.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος υποστήριξε ότι ο αρχηγός της ομάδας είναι έτοιμος να ξεκινήσει, ενώ ο Μπράιαν Ρόμπερτς έκανε λόγο για... πληρότητα λόγω του Σπανούλη.

Βέβαια η μεγάλη ιδιαιτερότητα του αγώνα είναι η παρουσία του Έρικ Γκριν στο ρόστερ των Ισπανών, ο οποίος μέχρι και πέρυσι αποτελούσε μέλος του Ολυμπιακού.

Προβλήματα έχει και η Βαλένθια, αφού εκτός των Ντιό και Ουίλιαμς, τέθηκε οριστικά νοκ άουτ και ο Ντούμπλιεβιτς.