Πασκουάλ: «Μια νίκη με μεγάλη αξία»! (vid)

Πασκουάλ: «Μια νίκη με μεγάλη αξία»! (vid)
Ο Τσάβι Πασκουάλ αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης του Παναθηναϊκού επί της Ρεάλ Μαδρίτης ενώ στάθηκε στα πολλά «κλειστά» ματς των «πράσινων».

«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που μας βοήθησε με απίστευτο τρόπο! Στην αρχή δεν βρήκαμε ρυθμό, κάναμε λάθη ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε εξαιρετικά, είναι μια ομάδα με τρομερή ποιότητα. Αρχίσαμε να παίζουμε άμυνα και να ελέγχουμε τον ρυθμό στην επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο. Η Ρεάλ έκανε δυο κακές επιθέσεις στο τέλος. Βγάλαμε δυο καλές άμυνες, σκοράραμε στο τρανζίσιον και όλα πήγαν καλά. Είμαστε χαρούμενοι για την εμφάνισή μας στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεν πρέπει να ξεκινήσουμε πάλι όμως σήμερα» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι μια νίκη με μεγάλη αξία αφού ήλθε με ανατροπή 14 πόντων απέναντι σε μια ομάδα όπως η Ρεάλ. Αυτή η νίκη μας γεμίζει χαρά και αυτοπεποίθηση, μας αφήνει μια μεγάλη ικανοποίηση, κάναμε χαρούμενο τον κόσμο μας και μας κάνει να νιώθουμε πολύ καλά».

Ο Καταλανός προπονητής ανέφερε επίσης πως: «Σε αυτή την Ευρωλίγκα γνωρίζουμε ότι πολλά ματς θα κριθούν στον πόντο, μπορεί να συμβεί πολλές φορές κάτι τέτοιο. Το να ξέρεις να παίζεις σωστά στο τέλος είναι σημαντικό. Όταν η Ρεάλ πήρε τη διαφορά, μπορούσε να μας είχε κοστίσει. Μπορεί να χάσουμε, μπορεί να κερδίσουμε όμως αυτό που λέω συνέχεια στα παιδιά είναι να μην χάσουν την αποφασιστηκότητά τους. Όσες φορές συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, πρέπει να ξέρεις να είσαι αποφασιστηκός.

Κατέληξε λέγοντας: «Κόντρα στη Ρεάλ, όσο καλή άμυνα κι αν παίξεις, είναι δύσκολο να την κατεβάσεις κάτω από 80 πόντους. Είναι ομάδα που σκοράρει εύκολα, στις κρίσιμες στιγμές έχουν εμπνεύσεις όπως συνέβη σήμερα με τον Ντόντσιτς και τον Καμπάτσο. Καταφέραμε να βάλουμε πάνω από 80 πόντους και για αυτό είμαστε χαρούμενοι»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.